نظارت کارشناسان بهداشت بر تولید و توزیع آجیل و شیرینی در تربتجام
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - دکتر منصوره مکارم در گفت و گو با پانا بیان کرد: «همزمان با ایام پایانی ماه مبارک رمضان، بازدید از فروشگاهها و کارگاههای تولید آجیل و شیرینی به منظور بررسی رعایت بهداشت فردی، بهداشت ساختمان و بهداشت ابزار و تجهیزات توسط کارشناسان مربوطه انجام میشود.»
وی ادامه داد: «در صورتی که در هرکدام از این سه مورد نقض بهداشتی وجود داشته باشد، با توجه به نوع نقص اگر بحرانی باشد با هماهنگی قضایی پلمپ میشود.
همچنین اگر نقص غیربحرانی تشخیص داده شود، در مرحله اول به اداره تعزیرات حکومتی معرفی و در صورت عدم رفع مشکل پلمپ خواهد شد.» معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام افزود: «کارگاههای سنتی تولید شیرینی فقط مجاز به فروش در محل هستند و اجازه توزیع ندارند. تولیدکنندگانی که سیب سلامت و پروانه بهداشتی دریافت کردهاند، به شرط درج کلیه مشخصات پروانه همراه با آدرس، شماره تماس، تاریخ تولید و انقضای محصول مجاز به توزیع هستند.»
وی در پایان از شهروندان تربت جامی درخواست کرد آجیل و شیرینی مورد نیاز خود را از فروشگاه های مجاز تهیه و از خرید از فروشندههای دوره گرد خودداری کنند.
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۶:۱۵
-
۱۳ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/841537/