جشنواره بازیهای بومی محلی نشانگر حفظ هویت و اصالت تاریخی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی نشانگر حفظ هویت و اصالت تاریخی هر منطقه ای است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خوسف، حسین شرافتیراد امروز در حاشیه برگزاری جشنواره بازیهای بومی و محلی شهرستان خوسف اظهار کرد: جشنواره بازی های بومی و محلی یکی از آئین ها و سنت های بسیار ارزشمندی است که از گذشتگان برای ما به یادگار مانده است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی شهرستان خوسف در بخش ماژان در جوار بقعه بی بی علیا خاطرنشان کرد: برپایی این جشنواره که با استقبال بسیار زیاد گروه های محتلف مردم به ویژه جوانان و نوجوانان مواجه شد، شور و نشاط خاصی در شرکتکنندگان در این جشنواره و همچنین تماشاگران ایجاد کرد که نشانگر جاذبه بسیار خوبی است که برگزاری این گونه برنامه ها به خصوص در ایام تعطیلات عید فطر و نوروز در جامعه ایجاد می کند که این موضوعی بسیار مهم است.
شرافتی راد تاکید کرد: ایجاد نوروزگاه ها و برگزاری جشنواره های بازی های بومی و محلی نشانگر حفط هویت و اصالت تاریخی هرمنطقه است.
وی متذکر شد که برپایی این جشنواره ها نشان از فرهنگ دینی و اسلامی و تاریخی منطقه ای که در آن برگزار می شوند.
وی از فرماندار خوسف، اعضای شورای اسلامی و شهردار شهر ماژان، بخشدار و همه کسانی که در برپایی این جشنواره همکاری داشته اند، تشکر و قدردانی کرد.
برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی شهرستان خوسف
جشنواره بازی های بومی محلی شهرستان خوسف با حضور معاونان استاندار درکنار بقعه بی بی علیا گمینج برگزار شد.
جشنواره بازی های بومی و محلی شهرستان خوسف با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی، مدیر کل حوزه استاندار، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، فرماندار خوسف و تعدادی دیگر از مسئولان در جوار بقعه بی بی علیا گمینج برگزار شد.
سرپرست فرمانداری شهرستان خوسف در حاشیه این جشنواره اظهار داشت: این رویدادها نقش مهمی در تقویت همدلی و معرفی ظرفیتهای محلی به بازدیدکنندگان و شرکت کنندگان دارند.
قلی زاده با اشاره به برگزاری جشنواره های بازی های بومی و محلی در روزهای اخیر در سطح شهرستان گفت: این رویدادها که فرصتی برای تعامل بین نسلها محسوب میشود، امسال در شهرستان خوسف با استقبال گستردهای روبهرو شده است.
وی به اهمیت انتقال بازیهای بومی و محلی به نسلهای جوان برای حفظ این بخش از میراث فرهنگی و برگزاری این جشنواره در سوم فروردین هر سال اشاره کرد و اظهار داشت : این جشنواره که تاریخچهای چندین ساله دارد، امسال به دلیل همزمانی سوم فروردین با ماه مبارک رمضان و شبهای قدر در 11 فروردین ماه برگزار شد.
این جشنواره در دو بخش بانوان در رشته های شطرنج و دارت و در بخش آقایان در رشته های چوب کشی، طناب کشی مهارتی، کله بازی و... و با حضور بسیار زیادی گروه های مختلف مردم برگزار شد.
همچنین در بقعه بی بی علیا گمینج برنامه نقاشی کودکان همراه با اهدای جوایزی برگزار شد.
در پایان این جشنواره که با اجرای موسیقی سنتی و ...همراه بود به نفرات اول تا سوم هر رشته حکم قهرمانی و جوایز نقدی اهدا شد.
انتهای پیام/250
-
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱:۵۱
-
۸ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/842131/