رشد 12 درصدی منتخبین جشنواره مفلحون در خراسان رضوی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی گفت: امسال نسبت به سال گذشته، 7 درصد در مشارکت دستگاهها و همچنین 12.5 درصد در تعداد منتخبین مرحله اول جشنواره مفلحون، رشد داشتیم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، مهدی رضایی امروز در نشست خبری پنجمین جشنواره مفلحون اظهارداشت: با توجه به اینکه در سالهای گذشته، به دلیل نوپا بودن جشنواره و تمرکز بیشتر بر دستگاههای اداری و اجرایی، تنها از برترینهای این دستگاهها تقدیر میشد که این کار را نسبتاً آسانتر میکرد بنابراین تجربه مثبتی که به دست آمد، تصمیم گرفتیم این گستره را به سایر حوزهها نیز تعمیم دهیم و خوشبختانه امسال توانستیم نمایندگانی از سایر بخشهای جامعه را نیز در این رویداد سهیم کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی هدف از برگزاری این جشنواره را تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف در جامعه دانست و افزود: این جشنواره در راستای سیاستها و برنامههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر برگزار میشود و هدف آن، شناسایی و تقدیر شایسته از فعالان این حوزه است تا فعالیتهایشان پربارتر و مؤثرتر در سطح جامعه گسترش یابد.
رضایی با اشاره به اهداف کلان ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: در راستای سیاستها، اقدامات و برنامههای ستاد کشوری امر به معروف و نهی از منکر که در ستادهای استانی نیز پیادهسازی میشوند، هدف اصلی، تبیین و ترویج این فریضه است.در جامعه همواره افرادی، چه در دستگاههای اداری و اجرایی، محلات، اصناف و یا مراکز تولیدی با تلاشی مضاعف سعی در انجام شایسته وظایف خود و اجرای هر چه بهتر این فریضه الهی دارند تا ضمن انجام وظایف، از ثواب آن نیز بهرهمند شوند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی اضافه کرد: جشنواره «مفلحون» با گسترش دامنه خود به اصناف، تولیدیها، دانشآموزان و محلات، گامی تازه در مسیر مردمیسازی امربهمعروف و نهیازمنکر برداشته درهمین راستا جشنواره امسال 74 دستگاه اداری و اجرایی مشارکت داشتند و از میان 830 نفر برگزیده مرحله اول، 163 نفر به مرحله نهایی راه یافتند، این افراد با توجه به شاخصها و معیارهای دقیق انتخاب شدهاند.
وی همچنین به رشد 7 درصدی مشارکت دستگاهها و افزایش 12.5 درصدی برگزیدگان مرحله اول نسبت به سال گذشته اشاره کرد و از انتخاب نماد ثابت جشنواره خبرداد و گفت: اگر بتوانیم این رویکرد را در سبک خدمت مراکز دولتی نهادینه کنیم، گام بزرگی در جهت فرهنگسازی برداشته خواهد شد.
رضایی با بیان اینکه شاخصهای انتخاب افراد شایسته، مشابه الگوی کارمند نمونه در دستگاههای دولتی طراحی شده، بیان کرد: اهنوز نتوانستهایم این معیارها را بهصورت فراگیر در فرایندهای استخدام یا ارتقاء شغلی نهادینه کنیم، چراکه این موضوع در ساختار اداری دستگاهها پیشبینی نشده و ورود به آن نیازمند کار کارشناسی و تصمیمسازی دقیق است.
گفتنی است؛ بالاترین مقام هر دستگاه، به عنوان رئیس شورای امر به معروف آن دستگاه، مسئول برگزاری جشنواره است و لوح تقدیری با امضای مسئول ستاد امر به معروف و مسئولان اداره به برگزیدگان تقدیم میشود، تکریم ارباب رجوع، تقویت روحیه کار گروهی و مشارکت کارکنان، توجه به عملکرد کارکنان و افزایش کارایی واحد، ایثارگری و اجرای امر به معروف و نهی از منکر از جمله معیارهایی هستند که مد نظر قرار گرفتهاند و 53 شاخص نیز در این راستا تعریف شده است.
انتهای پیام/282
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳:۵۸
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/848418/