پیام خراسان

آخرين مطالب

راز سقوط مرگبار مرد همسایه فاش شد اجتماعي

راز سقوط مرگبار مرد همسایه فاش شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - اعضای یک شرکت هرمی که با اتهام قتل مرد همسایه مواجه بودند، با اظهارات یک شاهد بعد از حدود 9 ماه از اتهام قتل رهایی یافتند.
به گزارش مشرق، اوایل تیر سال گذشته، مرد میانسالی به پلیس تهران مراجعه کرد و از ربوده شدن پسرش خبر داد: «ساکن یکی از شهرستان‌های مرکزی کشور هستم و پسرم افشین، برای کار به تهران آمد.
اما به طرز مشکوکی ناپدید شد. هر چه با او تماس می‌گرفتیم، تلفنش را پاسخ نمی‌داد تا اینکه چند روز بعد از ناپدید شدن افشین، مردی از تلفن همراهش با من تماس گرفت و مدعی شد که پسرم را گروگان گرفته و برای آزادی‌اش 30 میلیون تومان باید پرداخت کنیم.» او ادامه داد: «گروگانگیران تأکید کردند که اگر از این موضوع حرفی به پلیس بزنم، پسرم را خواهند کشت. من 30 میلیون تومان را به حساب آنها واریز کردم اما پسرم آزاد نشد و تصمیم گرفتم درنهایت ماجرا را به پلیس خبر دهم.»
با شکایت مرد جوان، تحقیقات پلیسی آغاز شد و کارآگاهان پی بردند افشین در دام اعضای یک شرکت هرمی گرفتار شده است. با مشخص شدن این موضوع، مأموران پلیس وارد عمل شدند اما زمانی که گروگانگیران از وجود مأموران مطلع شدند، تصمیم گرفتند از راه بالکن خود را به ساختمان دیگری رسانده و فرار کنند.
در این میان یکی از همسایه‌ها که شاهد ماجرا بود، تصمیم گرفت به کمک پلیس رفته و از فرار متهمان جلوگیری کند. اما ناگهان خودش از بالکن به پایین افتاد و سقوط کرد.
مرد همسایه به نام حمید در این ماجرا جانش را از دست داد و کارآگاهان نیز در نهایت موفق شدند سایر اعضای باند را در چند مرحله بازداشت کنند. متهمان دستگیر شده در تحقیقات به گروگانگیری و اخاذی اعتراف کردند و مدعی شدند با راه‌اندازی شرکت هرمی و به بهانه کار با حقوق و مزایای بالا، جوانان را فریب داده و در مرحله بعدی از آنها می‌خواستند که عضوگیری کنند و مبلغی هم به عنوان حق عضوگیری بپردازند. اعضای باند برای رسیدن به پول، سوژه‌ها را گروگان گرفته و در تماس با خانواده‌هایشان آنها را مجبور می‌کردند که به حساب‌شان پول واریز کنند.
در ادامه رسیدگی به این پرونده از آنجا که هنگام دستگیری متهمان، مرد همسایه سقوط کرده و جان باخته بود، اعضای باند با اتهام قتل هم روبه‌رو شدند و این احتمال وجود داشت که آنها هنگام فرار از خانه، مرد همسایه را که می‌خواسته مانع‌شان شود به پایین پرتاب کرده‌اند. اما متهمان دخالت در مرگ مرد همسایه را رد کردند و مدعی شدند او خودش سقوط کرده و در این ماجرا هیچ نقشی نداشته‌اند.
تحقیقات تیم جنایی در این رابطه ادامه داشت تا اینکه مرد جوانی چند روز قبل به پلیس رفت و گفت: «زمانی که پلیس برای دستگیری اعضای شرکت هرمی وارد عمل شد، من در ساختمان مقابل در حال تماشا بودم. دیدم که مرد همسایه تعادلش را از دست داد و به پایین پرتاب شد. متهمان در این ماجرا نقشی نداشتند، آن زمان تصور نمی‌کردم که سقوط مرد همسایه در پرونده اعضای شرکت هرمی نقش داشته باشد و برای انجام کارهایم به خارج کشور رفتم. اما زمانی که برگشتم، تصمیم گرفتم بیایم و مشاهداتم را به پلیس بگویم.»
بدین ترتیب با اظهارات شاهد ماجرا، اعضای شرکت هرمی از اتهام قتل نجات یافتند و تحقیقات در رابطه با آدم‌ربایی و اخاذی آنها ادامه دارد.
منبع: روزنامه ایران

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/848582/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پسر جای پدر؛ نسل جدید فن‌نیستلروی در آیندهوون

وقتی تری کروس بازیگر سعی میکند خنده های تیری آنری را تقلید کند!

همه را ول کنید دِیورسون را بگیرید؛ شادی بعد از گل قرن!‏

خاطره‌انگیز؛ سوپر گل استثنایی کریستیانو رونالدو به پورتو

جدال‌های پاری سن ژرمن با تیم‌های انگلیسی

توتی: زمانش رسیده که آنچلوتی به رم بیاید

مخدوش شدن چهره معنوی مشهد با تقلید از معماری غربی

آماده‌ سازی نهالستان کاظم‌ آباد بردسکن برای تولید 60 هزار اصله نهال

نگهداری 2 هزار مدال در موزه آستان قدس رضوی

رونق تولید با کاهش جرایم اقتصادی ارتباط مستقیم دارد

ورود اولین پهپاد سمپاشی به بخش کشاورزی بردسکن

ترانه ای با صدای علیرضا طلیسچی به نام «به تو چه»

آهنگ دلی «نفس» با اجرای حمید هیراد

جهانی شدن مسجد جامع قاین، همت جمعی می‌طلبد

پیگیری جدی برای اجرای کوله بری در خراسان جنوبی در دستور کار باشد

جولانی برای اولین بار به این کشور سفر کرد

پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان پیشرو در ارتباط جامعه دانشگاهی وشرکتهای دانش بنیان با صنعت فولاد

آبگرفتگی در برخی مناطق مشهد

در تلاش هستیم که بار فنی کشتی‌گیران را ارتقا دهیم

نوری‌زاده: نمایندگان 30 ناشر عرب و لاتین در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب حضور خواهند داشت

نمایشگاه کتاب 1404 تهران تعیین تکلیف شد | افزایش خدمات حمل و نقل عمومی در محدوده نمایشگاه

«فلوشیپ» ادبی کتاب کودک و نوجوان برگزار می‌شود

نامزدهای نهمین دوره پایتخت کتاب ایران معرفی شدند

کارت سوخت چه کسانی در سال 1404 باطل می‌شود؟

پاسخگویی به 107 درخواست مراجعان در میز خدمت قضایی خراسان جنوبی

برگزاری دادگاه آنلاین با مشارکت تبعه آلمان و شاهد مقیم بوخوم آلمان

اعمال قانون 716 خودروی بدون پلاک، پلاک مخدوش و ناخوانا در معابر شهری

45 سال شاعری در مسیر انقلاب؛ از دفاع مقدس تا نغمه‌های ماندگار

منشاء توده گردوغبار کشور کجاست؟

ریاضیات و احتمالات؛ آرسنال قهرمان می‌شود

فلیک امشب پنجاه تایی می‌شود

دو ستاره آرسنال به رئال رسیدند

گمانه‌زنی‌های ضدونقیض درباره حضور نویر مقابل اینتر

صدرنشینی یاران زاهدی در ژاپن قطعی شد

اینزاگی: دو بازیکنم را ندارم، فردا ما صعود می‌کنیم

میخیتاریان: بایرن زیاد حرف می‌زند، جشن صعود نگرفتیم

وینیسیوس و امباپه علیه ریمونتادای رئال!

درآمد 3 میلیارد و 50 میلیونی فدراسیون فوتبال در 18 دقیقه!

معلمان مدارس عشایری و مناطق محروم، ویژه تجلیل شوند

هشدار آتش‌نشانی مشهد نسبت‌به وقوع سیل

جاری‌شدن سیلاب در روستای پیوه‌ژن مشهد

توفان و بارش های رگباری در مشهد

توقیف بیش از 100 دستگاه موتورسیکلت متخلف در گناباد

موزیک ویدئوی سریال «طوبی» با صدای علی لهراسبی

ویدئویی از اجرای مشترک علی یاسینی و اشوان

شارژ کالابرگ جاماندگان طرح یسنا در خراسان جنوبی

سینما فرهنگ طبس بعد از شش سال تعطیلی با اکران فیلم پسر دولفینی 2 مجدد راه اندازی شد

چشمه‌های «تیدر و بخوان» زمین‌های تشنه حاجی‌آباد را آب می‌دهند

مصوبات سفر رهبری تحول عظیمی در مدرسه‌سازی خراسان شمالی ایجاد کرد

تجمع مردم بجنورد علیه جنایات اسرائیل غاصب