پیام خراسان

آخرين مطالب

پنجمین جشنواره استانی مفلحون در مشهد برگزار می‌شود اجتماعي

پنجمین جشنواره استانی مفلحون در مشهد برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان، مهدی رضایی، قائم‌مقام دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور و دبیر ستاد خراسان رضوی در نشست خبری پنجمین جشنواره مفلحون گفت: متعالی‌ترین قانون اجتماعی که خداوند متعال به ما عطا کرده، امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر است.
وی افزود: وظیفه ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر این است که این واجب را در سطح جامعه تبیین کند و اصحاب رسانه نیز این مهم را باید به‌عنوان یک مسئولیت فردی و اجتماعی و دینی بازتاب دهند تا بتوانیم معنای واقعی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر را در سطح جامعه پیاده کنیم.
رضایی گفت: امسال در حال برگزاری پنجمین دوره جشنواره مفلحون هستیم؛ مفلحون در حقیقت تقدیر از برترین‌های امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در سطح خراسان رضوی در موضوعات متعدد است که در 9 عنوان از جمله تقدیر از برترین‌های دستگاه‌های اداری و اجرایی، نیروهای نظامی و انتظامی، قوه قضائیه، کادر آموزشی مدارس، دانش‌آموزی، دانشجویی، اصناف، واحدهای تولیدی و صنعتی و برترین‌های امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر محلات تقسیم‌بندی‌شده است.
وی ادامه داد: در سال‌های گذشته تنها تقدیر از برترین‌های دستگاه‌های اداری و اجرایی را داشتیم و باتوجه‌به تجربه مثبتی که اتفاق افتاد این جشنواره را توسعه داده و دیگر حوزه ها نیز در مفلحون مشارکت یافتند.
دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی ذکر کرد: هدف ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در واقع تبیین و ترویج امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در سطح جامعه است. جشنواره مفلحون نیز بخشی از برنامه ستادی است که از طریق آن جامعه‌ای که در حوزه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر فعال هستند را شناسایی کنیم و به نحو مقتضی از آنها تقدیر کنیم و فعالیتی که انجام می‌دهند ان‌شاءالله پرثمرتر و بهتر در سطح جامعه پیاده شود.
وی با اشاره به اینکه جشنواره مفلحون در دو مرحله برگزار می‌شود، توضیح داد: مرحله اول افراد بیشتری را در بر می‌گیرد و همه منتخبین توسط مدیران کل دستگاه مربوطه تشویق می‌شوند. در مرحله دوم، از افراد منتخب شده در مرحله اول باتوجه‌به شاخص‌ها و معیارهای مدنظر، برگزیدگان مرحله نهایی جشنواره مفلحون انتخاب می‌شوند.
رضایی بیان داشت: در سال گذشته 74 دستگاه اداری و اجرایی در این جشنواره مشارکت کردندکه مجموعا 830 نفر برگزیده مرحله اول بودند و همه این افراد به نحو مقتضی در ادارات خود تقدیر شدند. از میان این 830 نفر، 163 نفر به مرحله دوم راه پیدا کردند که در پنجمین جشنوراه مفلحون تقدیر می شوند. گفتنی است امسال نسبت به سال گذشته، مشارکت دستگاه‌ها 7 درصد و منتخبین 12/5 درصد رشد داشته است.
این جشنواره با حضور آیت‌الله صدیقی رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور، آیت‌الله علم‌الهدی رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر و نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی، استاندار و مسئولین کشوری و لشکری و همه برگزیدگان جشنواره مفلحون برگزار می شود.
درخت طوبی؛ نماد جشنواره مفلحون
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در ادامه با اشاره به نماد این جشنواره گفت: درخت طوبی نماد جشنواره مفلحون است؛ درخت بهشتی که جلوه‌ای از برکات الهی و هدایت آسمانی است که ریشه در ایمان آمر به معروف دارد و ثمره آن در زندگی جاری می شود.
وی افزود: حوزه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر حوزه بسیار گسترده‌ای است و شاید نشود شاخصه خاصی را برای آن قرار داد. معیارها و شاخص‌ها و مولفه‌های انتخاب شده جشنواره مفلحون تقریباً شبیه انتخاب کارمند نمونه با موضوعات خاص امر به معروفی است.
دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی گفت: اختتامیه پنجمین جشنواره مفلحون استان با هدف تقدیر از برترین های امر به معروف و نهی از منکر در مشهد برگزار می‌شود.
رضایی بیان داشت: ارزش‌ها، مسئولیت‌پذیری و وجدان کاری، انضباط کاری و اداری، حسن شهرت، خلاقیت و نوآوری، تکریم ارباب‌رجوع، تقویت روحیه کارگروهی و مشارکت کارکنان، توجه به عملکرد کارکنان و افزایش کارایی واحد، ایثارگری و اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر جزو معیارهایی است که مدنظر انتخاب برگزیدگان جشنواره مفلحون قرار می‌گیرد.
وی افزود: ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی در دو سال گذشته یک ابزاری را تحت عنوان نرم‌افزار کاربردی «سو» فراهم کرد که در حقیقت پایه و اساس این نرم‌افزار حوزه مطالبه‌گری از دستگاه‌ها است. در حال حاضر با مراجعه به سایت https://sooapp.ir/ به‌صورت بر خط می‌توانید میزان مطالبات مردم از دستگاه‌ها را به تفکیک هر استان ببینید و همچنین اقدامات دستگاه‌ها را نیز مشاهده کنید.
قائم‌مقام دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور گفت: در خراسان رضوی بیش از 80 درصد مطالبات مردم از دستگاه‌ها پاسخ داده شده است. گفتنی است که از 74 برگزیده جشنواره مفلحون، 12 دستگاه به‌عنوان دستگاه‌ نمونه انتخاب شده اند که اصلی‌ترین معیار آن، پاسخگویی به مطالبات مردمی است./933/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/849706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گردوخاک نوار شرقی کشور را درمی‌نوردد / خنکی هوا تا جمعه ماندگار است

سقوط اسکلت ساختمان در سرخس بر اثر طوفان

سکانس‌هایی زیبا از سریال پایتخت در حرم مطهر امام رضا(ع)

کشف 10 تن کود شیمیایی خارج از شبکه توزیع در سبزوار

آموزش همه جانبه تنها در بستر پرورش معنا می‌یابد

اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی رتبه اول کشوری را در اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت کسب کرد

«کوچه» دیگر مردمی نیست! اینجا همه چیز لاکچری می‌شود

دیدار مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت خراسان جنوبی با رئیس تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح استان

مسافربرهای شخصی و نانی که از آژانس های بجنورد آجر می شود

امضای پیمان خواهرخواندگی بین شهر‌های مشهد و مدینه منوره

یادواره 366 معلم خراسان رضوی در بردسکن برگزار می‌شود

حجت‌الاسلام منصوریان: کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی با مشارکت مدیریت شهری مشهد برگزار می‌شود

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 28 فروردین‌ماه

آماده بودن زیر ساخت‌ها و امکانات برای سرمایه گذاری در تولید در منطقه ویژه اقتصادی

ثبت 36 گزارش مردمی درسامانه1540 محیط زیست ویژه‌ی خراسان جنوبی

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - آرسنال 2

خلاصه بازی اینتر 2 - بایرن مونیخ 2

بارش باران و برف در 20 استان کشور/ برای تگرگ و طوفان آماده باشید +نقشه هواشناسی

هجوم گسترده ملخ به روستای چاه‌زول خواف

برگزاری سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهدالرضا

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه 25 فروردین

انتخاب 98 معلم نمونه در سطح مدارس شهرستان بیرجند

راز انگشتر سفید رهبر انقلاب چیست؟ + تصاویر | کشف بزرگ بی‌بی‌سی فارسی!

آمریکا چندین بار الحدیده را بمباران کرد

بازدید دانشجویان دانشکده علوم پزشکی از تصفیه خانه فاضلاب نـیشابور + عکس

مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز شد

چهاردهمین همایش شعر انقلاب اسلامی در مشهد آغاز شد

قسمت آخر پایتخت، دل‌های مردم را راهی مشهد کرد

توزیع بیش از 53 میلیون متر مکعب CNG در خراسان جنوبی

فال قهوه پنجشنبه 28 فروردین ماه | فال قهوه امروزتان چه راز شگفت انگیزی را برایتان آشکار می‌کند؟

ویدیو/ شعار علیه علیرضا بیرانوند این‌بار از سوی هواداران استقلال

هواشناسی ایران 28 فروردین؛ برف، تگرگ و گردوخاک در راه 20 استان کشور

بارش برف و باران در مناطق شمال غربی و شرقی کشور

کیفیت هوای نهبندان در وضعیت خطرناک

تشدید بارش در 4 استان

هراسانی: 11 عنوان کتاب توسط بسیج هنرمندان مازندران تولید شد

شهریار شاعری برای همه دوران‌ها

هری کین: انتظار رسیدن به نیمه‌نهایی و فینال لیگ قهرمانان در بایرن مونیخ همیشگی است؛ دریافت دو گل روی کرنر فاجعه‌بار بود

68 بار بمباران یمن در 24 ساعت/ التحیتا چهار بار هدف قرار گرفت

فرعون چگونه مرد؟ کشف راز پس از گذشت 3300 سال

مراسم رونمایی از کتاب «دم زهرایی» در همدان برگزار شد

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

متوسط زمان انتظار ایرانیان برای اعزام به حج تمتع

افشاگری: 5 راز امنیتی واتس‌اپ که باید همین حالا فعال کنید!

تهدید مدیرعامل استقلالی: برای آخرین بار هشدار می دهم!

پیش‌بینی یک کارشناس مسائل بین‌الملل/ ایران زیر بار مذاکره موشکی نمی‌رود

ثبت دارکوب قهوه‌ای برای اولین‌بار در بوشهر

بررسی ظرفیت‌های باغ جهانی دولت‌آباد

صفحات زمین حافظه دارند

گل اول اینتر توسط لائوتارو مارتینز در دقیقه 58