پیام خراسان

آخرين مطالب

تاج و تخت استقلال پس از 10 سال نابود شد ورزشی

تاج و تخت استقلال پس از 10 سال نابود شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /پس از فصل 93-94، حالا استقلال با گذشت 10 سال، دیگر خود را بین رتبه‌های اول تا سوم لیگ برتر نمی‌بیند.
 استقلال در شرایطی روزهای پایانی فصل کابوس‌وار و عجیب خود را سپری می‌کند که این تیم در آستانه از دست دادن یکی از رکوردهای مثبت خود در تاریخ لیگ برتر است. آبی‌پوشان پایتخت که در 9 دوره اخیر لیگ همواره موفق شده بودند یکی از سه تیم بالای جدول باشند، این‌بار با نمایشی ضعیف و پرنوسان، نه تنها از کورس قهرمانی دور ماندند، بلکه حتی روی کاغذ خطر سقوط را نیز احساس می‌کنند. در حال حاضر، استقلال با یک بازی کمتر در رتبه دوازدهم جدول قرار دارد و اگر شمس‌آذر بتواند در دیدار با فولاد امتیاز بگیرد، آنگاه شاگردان بوژوویچ به رده سیزدهم سقوط خواهند کرد. عملکردی فاجعه‌بار برای استقلال که ممکن است بدترین رتبه این تیم در تاریخ لیگ برتر نیز به ثبت برسد.
با این حال و با تمام بحران‌هایی که در این فصل دامن‌گیر استقلال شده، آن‌ها با یک پیروزی در دیدار معوقه مقابل هوادار می‌توانند تا رتبه هشتم صعود کرده و فاصله‌شان با رتبه پنجم را به شش امتیاز کاهش دهند. چنین جهشی در جدول شاید تنها لطف تقویم لیگ و شرایط نزدیک تیم‌ها در میانه جدول باشد، اما واقعیت این است که استقلال در هشت بازی اخیر خود نتوانسته حتی یک پیروزی به‌دست بیاورد و در یکی از تاریک‌ترین دوره‌های تاریخ خود به سر می‌برد. این روند باعث شده که هواداران و حتی کارشناسان، فصل جاری را بدترین فصل دهه اخیر این تیم بدانند.

پیام خراسان


آخرین باری که استقلال در پایان یک فصل نتوانست به جمع سه تیم بالای جدول برسد، به لیگ چهاردهم بازمی‌گردد؛ فصلی که با قهرمانی سپاهان و دراماتیک‌ترین هفته پایانی تاریخ لیگ در تبریز به پایان رسید. در آن فصل، استقلال ششم شد و پس از آن در 9 دوره متوالی همواره روی سکوهای اول تا سوم قرار گرفت. از لیگ پانزدهم که استقلال سوم شد تا قهرمانی بدون شکست این تیم در لیگ بیست و یکم، آبی‌ها همواره یکی از مدعیان اصلی بوده‌اند. حتی در لیگ قبل هم استقلال تا هفته‌های پایانی در کورس قهرمانی حضور داشت و نهایتاً به مقام دوم رسید.
در لیگ پانزدهم، استقلال پس از استقلال خوزستان و پرسپولیس در رده سوم جدول قرار گرفت و فصل را با رتبه‌ای قابل قبول به پایان رساند. در فصل شانزدهم، پرسپولیس قهرمانی‌های متوالی خود را آغاز کرد و استقلال با 9 امتیاز اختلاف نسبت به رقیب سنتی‌اش در جایگاه دوم قرار گرفت. لیگ هفدهم نیز با قهرمانی پرسپولیس همراه بود و این‌بار ذوب‌آهن به عنوان تیم دوم معرفی شد و استقلال مجدداً در جایگاه سوم ایستاد. در لیگ هجدهم نیز استقلال برای سومین فصل پیاپی در رتبه سوم جدول قرار گرفت، با این تفاوت که این‌بار پرسپولیس و سپاهان بالاتر از آبی‌ها قرار گرفتند.
در لیگ نوزدهم، استقلال عملکرد بهتری داشت و پس از پرسپولیس عنوان نایب‌قهرمانی را کسب کرد. تیم فولاد نیز توانست جایگاه سوم جدول را به دست آورد. در لیگ بیستم، همان ترکیب سه‌گانه لیگ هجدهم تکرار شد و تیم‌های پرسپولیس، سپاهان و استقلال در رده‌های اول تا سوم قرار گرفتند. اما نقطه عطف عملکرد استقلال در لیگ بیست و یکم رقم خورد؛ جایی که تیم تحت هدایت فرهاد مجیدی موفق شد بدون شکست قهرمان لیگ برتر شود و پس از آن پرسپولیس و سپاهان در رده‌های دوم و سوم ایستادند.
لیگ بیست و دوم نیز با روند مشابه لیگ‌های گذشته دنبال شد؛ استقلال این‌بار هم پشت سر پرسپولیس و سپاهان قرار گرفت و فصل را با رتبه سوم به پایان رساند. فصل گذشته نیز آبی‌پوشان تا هفته‌های پایانی مدعی قهرمانی بودند اما در نهایت این پرسپولیس بود که جام را بالای سر برد، استقلال به نایب‌قهرمانی بسنده کرد و سپاهان در رده سوم ایستاد. به این ترتیب، استقلال طی 9 فصل پیاپی، همواره در بین سه تیم بالای جدول حضور داشته و یکی از مدعیان اصلی قهرمانی بوده است.
اما حالا، در فصل بیست‌وچهارم، استقلال نه تنها از کورس قهرمانی خارج شده، بلکه شانس قرار گرفتن در میان سه تیم نخست را نیز به طور قطعی از دست داده است. آن‌ها حالا تنها باید به دنبال کسب رتبه‌ای میان پنجم تا هفتم باشند تا حداقل این فصل تلخ را با یک جایگاه آبرومندانه به پایان برسانند. سقوط از جایگاه تیم‌های برتر لیگ، آن هم پس از یک دهه ثبات و موفقیت نسبی، برای باشگاهی در ابعاد استقلال یک زنگ خطر جدی است؛ هشداری برای بازنگری در ساختار، مدیریت و حتی انتخاب‌های فنی.
فصلی که با جنجال‌های نقل و انتقالاتی، تغییرات مداوم کادر فنی، شکست‌های عجیب و نتایج دور از انتظار شروع شد، حالا به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود؛ فصلی که استقلالی‌ها بی‌صبرانه منتظر پایان آن هستند. اما حقیقت این است که پایان این فصل، آغاز یک مسئولیت سنگین‌تر خواهد بود؛ ساختن دوباره تیمی که در سال‌های گذشته شانه به شانه رقبای اصلی‌اش حرکت می‌کرد، اما حالا در تلاش است تا تنها اندکی از اعتبار گذشته را حفظ کند. فصل بیست‌وچهارم برای استقلال، فصلی برای فراموشی است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852730/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمید حامی: با صدای همایون شجریان دریا رو دیدم!

حجت‌الاسلام نوری: افزایش قدرت نظامی عامل امنیت کشور است

واریز 6 هزار میلیارد ریال مالیات برای توسعه خراسان جنوبی

تصاویر/نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی

جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد

موانع پیش روی سرمایه‌گذاران تسهیل شود

اعضای جمعیت هلال احمر بیرجند در کنار مردم و برای مردم

50 پرونده داروهای قاچاق کشف‌شده در خراسان‌شمالی بررسی شد

عرضه سیب‌زمینی بهاره در میادین میوه و تره‌بار تهران

عرضه سیب زمینی بهاره تولید داخل در تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره بار

حضور قهرمان المپیک در جام امام رضا (ع) / اعلام آمادگی 10 کشور برای حضور در مشهد

عرضه سیب‌زمینی بهاره در میادین میوه و تره‌بار/ قیمت جدید سیب‌زمینی اعلام شد

مظفری: 705 مدرسه جدید تا پایان سال در خراسان رضوی احداث می‌شود

رونمایی باستان‌شناسان از ظرف سفالی دشت کشف رود مشهد

حکمرانی ایالتی؛ از مشهد تا اصفهان/ اجرای چراغ خاموش قانون حجاب و عفاف در اصفهان

تنور داغ دوومیدانی در مشهد با حضور قهرمان المپیک

واژگونی خودروهای سواری در گرمه 2 مصدوم برجای گذاشت

سیلوا راضی است اما بارسلونا نه!

ممنوعیت استفاده از زبان روسی در فوتبال اوکراین

مثلث آتشین فوتبال اروپا

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی / یک محور مسدود است

بارانی‌ترین شهر خراسان رضوی در 72 ساعت گذشته کجا بود؟

رونمایی باستان‌شناسان از ظرف سفالی دشت کشف‌رود مشهد

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

مراتع سرسبز خراسان جنوبی، میزبان بهاری عشایر

چهاردرخت، مسجدی 700 ساله در دل شهر بیرجند

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - شنبه 30 فروردین

تصاویر/دیدار فرمانده و مسئولین تیپ ارتش 130 شهید دلجویان با نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی

درخشش اسب‌های خراسان شمالی در کورس بهاره گنبد کاووس

حجت‌الاسلام نواب: بیش از 800 هزار نفر در نوبت حج تمتع هستند

سفر به تیتکانلو؛ شهری کوچک با مشکلاتی بزرگ

گلایه خبرنگاران از استاندار خراسان شمالی/ چرا تقدیر نکردید!

واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در خراسان شمالی

انتشار بخشی از زندگی شهید «صفر سیاهک» به‌مناسبت سالروز شهادتش

اعضای شورای تامین شهرستان تایباد با فرمانده تیپ 277 نیروی زمینی ارتش دیدار کردند

دیدار اعضای شورای تامین شهرستان تایباد با امیر ذوالقدر

خطر جدی فرونشست زمین در گلستان/ ‌آتش‌سوزی در کمین جنگل‌ها‌

فرود «فلامینگوها» در فرودگاه بجنورد

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

هوش مصنوعی وارد تحریریه ایتالیایی شد

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

جیمی کاراگر: تاتنهام به سندروم تن‌هاخ دچار شده است!