کاهش 20 برابری بار میکروبی شیر خام در استان خوزستان
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان خوزستان گفت: طی سال 1403 بار میکروبی شیر خام در استان خوزستان 20 برابر کاهشی شد.
، عبداله محمدحسنی امروز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: طرح پایش بهداشت و سلامت شیر خام تولیدی استان خوزستان طی چهار مرحله در سال 1403 به اجرا در آمد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او گفت: در این طرح تعداد با بیش از 400 مورد نمونه برداری از واحدهای تولید، نگهداری موقت و فرآوری شیر خام استان(دامداری، مراکز جمع آوری شیر و کارخانه های شیر) تحت رصد و پایش کارشناسان بهداشتی استان قرار گرفت.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان خوزستان با اشاره به انجام یک هزار و 200 مورد آزمایش های میکروبی و شیمیایی تخصصی شیر خام در آزمایشگاه مرجع منطقه ای دامپزشکی، افزود: با توجه به نتایج به دست آمده از آزمونهای مذکور بار میکروبی شیر خام نسبت به سال 1402 بیش از 20 برابر کاهش یافته است.
محمدحسنی در پایان رعایت اصول بهداشتی و نظارت مستمر دامپزشکی بر مراحل مختلف تولید و جمعآوری شیرخام را موجب کاهش بار میکروبی و افزایش کیفیت آن اعلام و اضافه کرد: شیر، یک ماده غذایی طبیعی و کامل برای انسان است که در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی باعث ایجاد عفونت، مسمومیت های غذایی، اختلال های گوارشی و یا بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود و یکی از مهم ترین شاخص ها در تولید شیر سالم کاهش بار میکروبی آن است.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۹:۳۲
-
۷ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/856042/