پیام خراسان

آخرين مطالب

حیدری: تصمیم گرفته شد کتابفروشان در نمایشگاه کتاب حضور نداشته باشند مقالات

حیدری: تصمیم گرفته شد کتابفروشان در نمایشگاه کتاب حضور نداشته باشند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم حیدری قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به اینکه با تدبیر شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب، مشکل ناشران برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران در قالب و فرمی تازه حل شد، گفت: در پی اعتراض تعدادی از کتاب‌فروشان به این تصمیم، ستاد اجرایی نمایشگاه موضوع را مجدداً در شورای سیاستگذاری مورد بحث قرار داد که اعضای پس از تبادل نظر مجدد بر رأی قبلی خود اصرار داشتند؛ اما تأکید کردند که معاونت فرهنگی به اشکال دیگر از کتاب‌فروشان در طول سال حمایت کند.
وی ادامه داد: برای رسیدن به شکلی کم‌خطر و ایده‌آل که نه‌تنها عاری از تعارض منافع و بلکه موجب ثمربخشی و افزایش رضایت‌مندی همه دست‌اندرکاران و علاقه‌مندان کتاب نیز باشد، مقرر شد از بابت تجربیات گذشته و هم‌فکری و تبادل نظر اقدامی صورت پذیرد که منافع ذی‌نفعان تأمین شود.
حیدری افزود: در نهایت تصمیم بر آن شد تا در امتداد نمایشگاه امسال از روز 28 اردیبهشت به مدت پنج روز، امکان فروش به صورت جداگانه فقط برای کتابفروشان مهیا شود و ضمن اختصاص یارانه‌ای جداگانه تا 10 میلیارد تومان برای آن‌ها، فرصت خرید برای کسانی که یارانه خود را در نمایشگاه کتاب مصرف نکرده‌اند نیز از کتابفروشان فراهم شود و در عین حال هزینه ارسال این کتاب‌ها نیز توسط مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برای خریداران پرداخت شود، علاوه بر آن تصمیم گرفته شد که از کتابفروشان در طول سال در قالب‌های مختلف طرح‌های فصلی به شکل حضوری و مجازی، مناسبت‌های مختلف، حمایت شود.
وی ادامه داد: این امر به طور قطع باعث مشکلاتی در روند اجرا برای مجری نمایشگاه می‌شود؛ اما باتوجه به نگاه معاونت فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص حمایت از همه صنوف نشر سعی می‌کنیم با استفاده از ظرفیت‌ها و توانایی‌ها این رویداد مهم را با کمترین مشکل برگزار کنیم تا بتوانیم خدمات خود را به‌صورت گسترده به کلیه هم‌وطنان خود در اقصی‌نقاط کشور ارائه کنیم.
قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افزود: امید است این شکل مشارکت ذی‌نفعان اصلی صنعت نشر موجب رضایتمندی هر دو گروه ناشران و کتاب‌فروشان و بیش از آن، خشنودی علاقه‌مندان و خریداران کتاب را موجب شود و تجربه حاصل از آن در کنار همراهی و هم‌فکری اصحاب نشر و فعالان اصلی صنعت نشر در نمایشگاه کتاب سال‌های آینده به کار آید.
حیدری گفت: با توجه به اینکه حمایت از حلقه‌های مختلف نشر از جمله وظایف معاونت امور فرهنگی است در طول سال‌های گذشته تلاش شده است به اشکال مختلف در دولت‌های گذشته از صنوف مختلف نشر حمایت شود، یکی از این حلقه‌ها کتاب‌فروشی‌ها است که نقش به‌سزایی در ترویج کتاب‌خوانی، رونق اقتصاد نشر دارد و به همین دلیل معاونت امور فرهنگی در قالب‌های مختلف مانند طرح‌های فصلی، بازار کتاب، حضور در نمایشگاه کتاب از این صنف حمایت می‌کند. اما یکی از اقداماتی که در دو سال اخیر در حمایت از این صنف اتفاق افتاده حضور کتاب‌فروشی‌ها در بخش نمایشگاه مجازی است که این حضور با اعتراض ناشران سراسر کشور مواجه شد و هم در شکل اجرای نمایشگاه مشکلاتی را به وجود آورده است که باعث اختلاف دیدگاه‌های متعدد در این موضوع شد.
وی گفت: با توجه به اختلاف دیدگاه‌های زیادی که بین صنوف مختلف نشر در خصوص حضور کتاب‌فروشان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وجود داشت، این موضوع در شورای سیاست‌گذاری سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مطرح و پس از بحث و بررسی تصمیم گرفته شد که کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه حضور نداشته باشند، ولی به اشکال مختلف از آنها در طول سال حمایت شود.‌
سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 17 تا 27 اردیبهشت‌ماه 1404 با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
کد خبر 6444810

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/856765/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعتراف کره؛ ما باختیم، ژاپن آقای فوتبال آسیاست

هشدار به کونسیسائو؛ دربی را ببازی اخراج می‌شوی!‏

آنسو فاتی کشف کرد: راه و رسم محبوبِ فلیک شدن!

لیگ نخبگان، فرصت آخر رونالدو برای قهرمانی با النصر!

جنجال سری A؛ برخورد فشفشه با دروازه‌بان لاتزیو!

ترکیب اینتر: طارمی آماده گلزنی دوباره به میلان

صعود جدیدترین تیم مایه‌دار عربستان به لیگ حرفه‌ای

گل سردار آزمون در بازی امشب شباب الاهلی مقابل خورفکان

پاس گل سردار آزمون، گل سوم شباب الاهلی به خورفکان

اعتراض در منچستر؛ سیتیِ من را از من نگیر!

بوژوویچ بدون برد برکنار شد؛ مجتبی جباری سرمربی جدید آبی‌ها

آیت‌الله علم‌الهدی: حشدالشعبی محور مقاومت مردمی عراق است

وزیر کشور:یکپارچگی مدیریتی در لایحه سازمان ملی مهاجرت مد نظر قرار گیرد

تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت

بازگشت شهید اصغر مرشدلو به نیشابور

آهنگ «زمستون» با صدای پویا بیاتی

در دیدار بانوان کارآفرین خراسان جنوبی بااستاندار چه گذشت؟

برگزاری همایش حفظ سلامت با سبک زندگی سالم در آشخانه

آفتاب نو – گفتگو با امین آقا فرزانه،مهدی دواتگری قاضی سابق دادگستری

وزیر کشور وارد فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد مقدس شد

پاکسازی مسیر جاده سد تاریخی فریمان از زباله همزمان با روز ملی زمین پاک + فیلم

مجوز پتروشیمی میانکاله باطل شد

بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از مرز دوغارون

آخرین اوضاع هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404) | دمای مناطق گرمسیر استان به 40 درجه می‌رسد

مشهد الرضا(ع) در شب شهادت امام صادق(ع) غرق در ماتم است

ادای احترام وزیر کشور به شهدای گمنام استانداری خراسان رضوی

نمایشگاه عکس‌های کمتر دیده شده از آیت‌الله طالقانی این بار در شیراز برگزار شد؛ تاریخ را دیگر فاتحان نمی‌نویسند

وزیر کشور: یکپارچگی مدیریتی در لایحه سازمان ملی مهاجرت مد نظر قرار گیرد

حیدری: تصمیم گرفته شد کتابفروشان در نمایشگاه کتاب حضور نداشته باشند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پردیس تئاتر باغ کتاب تهران به صورت موقت تعطیل شد

آخرین خبر از آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت ماه

مراسم تجلیل از فعالان حوزه کتاب گروه 44 توپخانه نزاجا برگزار شد

تولیدات بانوان کارآفرین باید وارد چرخه اقتصاد شود

خراسان شمالی جزو استان های برتر طرح ملی نشانی مکان هاست

در سال جاری با وضعیت ناترازی در پیک تابستان روبه‌رو خواهیم بود

طرح انسداد دیوار مرزهای شمال شرق کشور برعهده 16 شرکت

آب مخازن کشور 40 درصد کمتر از سال گذشته

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 6 مشهد مقدس منصوب شد

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 5 مشهد مقدس منصوب شد

آوازی زیبا از مجتبی عسگری در باغ ارم شیراز

آهنگ «الهی الهی دلت به غم نبازه» از عرفان طهماسبی

تمرکز دولت بر اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی ‌

رویداد تخصصی آموزشی پیش اردوی ملیپسران تشکیلات پیشتازان قطب شهید شوشتری نیشابور

توقف قانونی فعالیت‌های پتروشیمی میانکاله بر اساس تصمیم هیئت دولت

راه‌اندازی صندوق خلاقیت و نوآوری با حضور 10 شرکت دانش بنیان

بازیافت فلز نیکل از منابع معدنی کم عیار برای اولین بار در کشور

6 کتاب برای شناخت سیره امام صادق(ع)

نامه‌های یک توده‌ای که در میان خرت‌وپرت‌ها رها شده بود

«پدر آمنه» روایتی از یک شهید ارتشی با روحیه‌ بسیجی

سرنوشت تفاهم‌نامه 61 هزار میلیارد تومانی با شرکت بابک زنجانی چه می‌شود؟