پیام خراسان

آخرين مطالب

افتتاح نخستین مرکز جلب مشارکت سرمایه‌گذاران نیروگاه‌ های تجدیدپذیر اجتماعي

افتتاح نخستین مرکز جلب مشارکت سرمایه‌گذاران نیروگاه‌ های تجدیدپذیر
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - نخستین مرکز جلب مشارکت سرمایه‌ گذاران نیروگاه‌ های تجدیدپذیر کشور در مشهد راه‌ اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، اولین مرکز جلب مشارکت سرمایه‌ گذاران نیروگاه‌ های تجدیدپذیر کشور با حضور «محسن طرزطلب» رئیس سازمان نیروگاه‌ های تجدیدپذیر و بهره‌ وری انرژی برق (ساتبا) در مشهد آغاز به کار کرد.
این مرکز با هدف تسریع و تسهیل احداث نیروگاه های تجدیدپذیر در راستای تحقق شعار سال و سرمایه‌ گذاری جهت تولید انرژی الکتریکی با همکاری استانداری خراسان رضوی، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق و شرکت برق منطقه ای خراسان و مشارکت شرکت‌ توزیع برق مشهد و شرکت توزیع برق استان انجام شد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان در این باره با اشاره به اهمیت تفاهم‌ نامه همکاری مشترک جهت تسریع و تسهیل احداث نیروگاه های تجدیدپذیر، راه‌ اندازی مرکز جلب مشارکت سرمایه گذاران نیروگاه های تجدیدپذیر خراسان رضوی را گامی مؤثر در راستای تحقق شعار سال در حوزه مأموریت‌ های صنعت برق ارزیابی کرد.
هادی مدقق گفت: این مرکز بر اساس مصوبه ستاد توسعه نیروگاه‌ های تجدیدپذیر استان خراسان رضوی راه اندازی شد که در آن اقداماتی نظیر انجام خدمات مشاوره و کارگزاری (مشابه دفاتر پیشخوان دولت) جهت شناسایی و جذب سرمایه گذار، اخذ مجوزهای لازم نظیر صدور پروانه احداث و مجوزهای سه گانه متعاقب آن از دستگاه های اجرایی مرتبط به منظور افزایش ظرفیت نیروگاه های تجدید پذیر در استان خراسان انجام می‌ گیرد.
وی با تأکید بر نقش‌ آفرینی سرمایه گذاران در احداث نیروگاه‌ های تجدیدپذیر اظهار کرد: این مرکز احداث سه هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا افق 1406 را در برنامه خود دارد که در این راستا در 34 شهرستان استان خراسان رضوی احداث هزار و 990 مگاوات نیروگاه خورشیدی و هزار و 10 مگاوات نیروگاه بادی در بخش های صنعتی، کشاورزی، اداری، خانگی و جلب مشارکت سرمایه‌ گذاری دستور کار قرار می‌ گیرد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان اظهار امیدواری کرد که این تفاهم نامه، زمینه تعامل مؤثر میان سرمایه گذاران، بخش های صنعتی، کشاورزی، اداری و خانگی استان خراسان رضوی و صنعت برق را فراهم سازد و مرکز جلب مشارکت سرمایه گذاران نیروگاه های تجدیدپذیر با همکاری مسئولان استانی بتواند گامهای موثری برای رفع ناترازی برق بردارد.
عملیات اجرایی 296 مگاوات نیروگاه در خراسان رضوی در راستای تحقق ایجاد سه هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر استان دیروز (سوم اردیبهشت) با حضور رییس سازمان ساتبا در خراسان رضوی آغاز شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/857234/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری اولین جلسه آموزشی هوش مصنوعی در جغتای

افزایش ظرفیت نیروگاه‌ های خورشیدی در خراسان رضوی با حمایت ساتبا

آهنگ «قطب شمال» با صدای فرزاد فرزین

این بار دروازه‌بان برزیلی در راه عربستان؟

یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه جان باخت

تفتیان: دو و میدانی در ایران مورد توجه نیست

تحقیقات دو دانشگاه معتبر آمریکایی در باره تمایل نوجوانان و کودکان به کتاب‌های ممنوعه

کتاب رود گولیت (17): سردرگمی لواندوفسکی و فن نیستلروی پس از تحول فوتبال

لوبیا چیتی نیم میلیونی شد

اینتر نگران نیست؛ تورام قطعا به بارسا می‌رسد

تعویق دیدار سری A به‌دلیل مرگ فیزیوتراپ تیم

روبرو شدن رئال و بلینگام با واقعیت؛ جراحی لازم است!‏

تغییر ترکیب‌ برنده دورتموند مقابل بارسا سخت است

بالاتر از خولین آلوارز؛ پدری بازیکن ماه لالیگا

دی‌بروینه بهترین بازیکن تاریخ منچسترسیتی است

بازگشت اسطوره بارسا با مربی‌گری تیم دسته چهارمی

ستاره ذوب‌آهن از این تیم کنار گذاشته شد

تنها بازیکن قهرمان با استقلال، پرسپولیس و شاید تراکتور!

تصمیم مهم جباری قبل از اولین سرمربیگری

کشف 2 هزار بطری آبمیوه فاسد در مشهد

اجرای زنده آهنگ «دوستت دارم» از محسن یگانه

راز داشتن یک عمر طولانی با سلامتی کامل

غرق شدن 3 نوجوان در استخر در استان خراسان رضوی/ ماجرا چه بود؟

راه‌آهن خواف-هرات؛ زیرساختی حیاتی برای گسترش همکاری‌های تجاری + فیلم

دمای هوا در برخی مناطق خراسان رضوی به 40 درجه می رسد

کشف 10 میلیاردی ارز قاچاق در تایباد

بیش بینی تولید 600 مگاوات برق خورشیدی در منطقه ترشیز شده است

ورود بخش خصوصی به حوزه تأمین برق اتفاقات خوبی را در کاشمر رقم زده است

تاکید بر تدوین سند جامع فرهنگی در نشست معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد کشور

تغییر بزرگ در چمپیونزلیگ؛ وقت اضافه حذف می‌شود

مقاومت رونالدو شکست؛ این باشگاه فروخته می‌شود

بعد از 18 سال؛ دی‌ماریا آماده بازگشت به باشگاه رویاها

جدایی جیمی واردی از لسترسیتی

زائران حج، سفیران جمهوری اسلامی هستند

اعزام هزار و 110 زائر خراسان شمالی به سرزمین وحی

افتتاح نخستین مرکز جلب مشارکت سرمایه‌گذاران نیروگاه‌ های تجدیدپذیر

قطعه دخترک ژولیده اثر علینقی وزیری با اجرای اساتید موسیقی

تغییر جهت معابر فرعی گامی تازه برای کاهش ترافیک بجنورد

بزرگ‌ترین خیانت، تحریک علیه سلاح مقاومت است/ این یک اشتباه فاجعه‌بار و خدمتی رایگان به دشمن است

برکناری رونن بار و بحران قانونی جدید در اسرائیل

بازدهی بازارها هفته اول اردیبهشت 1404

بیانیه مجمع علمای اهل سنت خراسان جنوبی در پی حواشی یکی از برنامه‌های تلویزیونی

توصیه گاتزتا دلواسپورت به اینتر: طارمی را بفروش!

تنها و تنها پاریس و بارسا

تکذیب شایعات؛ وینی در آستانه تمدید با رئال نیست!‏

تبلت و ساعت هوشمند، فناوری‌های جدید لیگ نخبگان

اندریک از رئال می‌رود؛ اینطوری به جام جهانی نمی‌رسم!

خاطره چک از تمرین کاسیاس؛ اسلو موشن بود!

غرق شدن 3 نوجوان در استخر ذخیره آب بهکده رضوی

تصادف زنجیره‌ای در جاده آشخانه سه مجروح بر جا گذاشت