پیام خراسان

آخرين مطالب

117 پروژه آموزشی در خراسان شمالی در حال ساخت است گفتگو

117 پروژه آموزشی در خراسان شمالی در حال ساخت است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی، گفت: در حال حاضر 117 پروژه آموزشی دیگر با مجموع 400 کلاس درس در نقاط مختلف استان در دست اجرا قرار دارد. این پروژه‌ها در مراحل مختلف ساخت قرار داشته و با بهره‌برداری از آن‌ها، ظرفیت آموزشی استان افزایش خواهد یافت. - اخبار استانها -
امین فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، از اقدامات گسترده این اداره کل در حوزه نوسازی، بهسازی و تجهیز مدارس استان خراسان شمالی خبر داد و اظهار داشت: در این مدت پروژه‌های متعددی در راستای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی استان به اجرا درآمده است که نقش مهمی در بهبود شرایط تحصیلی دانش‌آموزان دارد.
این پروژه‌ها شامل احداث مدارس جدید، بهسازی و تعمیرات اساسی مدارس موجود، توسعه سیستم‌های گرمایشی، محوطه‌سازی، تجهیز مدارس و مشارکت گسترده خیرین مدرسه‌ساز بوده است.
وی افزود: در سال مالی 1402، اداره کل نوسازی مدارس خراسان شمالی از محل اعتبارات استانی مبلغ 596 میلیارد و 517 میلیون ریال، از محل اعتبارات ملی 2 هزار و 434 میلیارد و 536 میلیون ریال و از محل اعتبارات اختصاصی رهبری یک هزار و 15 میلیارد ریال جذب و هزینه کرده است. این اعتبارات در بخش‌های مختلف از جمله ساخت مدارس جدید، بهسازی فضاهای آموزشی، تأمین تجهیزات و توسعه سیستم‌های گرمایشی به‌کار گرفته شده است. تخصیص این اعتبارات به توسعه زیرساخت‌های آموزشی استان کمک شایانی کرده و زمینه بهبود شرایط مدارس را در مناطق مختلف فراهم کرده است.
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی تصریح کرد: در سال جاری، 27 پروژه آموزشی جدید با مجموع زیربنای 9,922 متر مربع تکمیل و به آموزش و پرورش استان تحویل داده شده است. این مدارس در مناطق مختلف استان احداث شده و بخش مهمی از نیازهای آموزشی مناطق شهری و روستایی را برطرف کرده‌اند. در کنار این اقدامات، در یک سال گذشته 369 مدرسه در سطح استان مورد تعمیر و بهسازی قرار گرفته و 223 موتورخانه مدارس نیز به‌صورت اساسی بازسازی شده‌اند. این اقدامات به‌طور مستقیم بر بهبود کیفیت فضای آموزشی و تأمین امنیت فیزیکی دانش‌آموزان و معلمان تأثیرگذار بوده است.
فلاح ادامه داد: علاوه بر پروژه‌های تکمیل‌ شده، در حال حاضر 117 پروژه آموزشی دیگر با مجموع 400 کلاس درس در نقاط مختلف استان در دست اجرا قرار دارد. این پروژه‌ها در مراحل مختلف ساخت قرار داشته و با بهره‌برداری از آن‌ها، ظرفیت آموزشی استان افزایش خواهد یافت. توسعه فضاهای آموزشی جدید، به‌ویژه در مناطق محروم، از اولویت‌های اداره کل نوسازی مدارس استان بوده و این پروژه‌ها با سرعت و دقت در حال اجرا هستند.
وی خاطرنشان کرد: از فجر سال گذشته تاکنون 45 هزار متر مربع از محوطه مدارس استان آسفالت شده است. علاوه بر این در همین مدت 85 هزار متر مربع ایزوگام در مدارس استان اجرا شده که ارزش آن بالغ بر 179 میلیارد ریال بوده است. این اقدامات به بهبود شرایط محیطی مدارس کمک کرده و موجب افزایش ایمنی و رفاه دانش‌آموزان شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی افزود: در راستای برگزاری مناقصات و انعقاد قراردادهای عمرانی و تجهیزاتی، از ابتدای سال جاری تاکنون 37 قرارداد با پیمانکاران و مشاورین منعقد شده است. این قراردادها شامل اجرای پروژه‌های عمرانی، تعمیرات اساسی و تأمین تجهیزات آموزشی برای مدارس استان بوده است. علاوه بر این، در راستای اجرای طرح ملی نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی، با مشارکت مردم 83 پروژه شامل 198 کلاس درس احداث شده است که نقش مهمی در گسترش عدالت آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر تحصیلی برای دانش‌آموزان مناطق مختلف استان داشته است.
فلاح گفت: جذب مشارکت خیرین مدرسه‌ساز نیز بخش قابل توجهی از اقدامات این اداره کل را تشکیل داده است. در 9 ماه نخست سال جاری، 16 خیر مدرسه‌ساز متعهد به احداث 11 پروژه با مجموع 30 کلاس درس شده‌اند که ارزش تعهدات آن‌ها 55 میلیارد تومان بوده است، همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون، 12 مجوز از کمیسیون ماده 23 برای اجرای پروژه‌های جدید دریافت شده و 50 میلیارد تومان تجهیزات آموزشی، اداری و هنرستانی برای مدارس استان خریداری شده است. علاوه بر این، 23 میلیارد تومان تأسیسات نیز برای آموزشگاه‌های سطح استان تأمین شده است که نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزش و یادگیری دانش‌آموزان داشته است.
وی در پایان تأکید کرد: اداره کل نوسازی مدارس خراسان شمالی با تمام توان در مسیر توسعه فضاهای آموزشی گام برمی‌دارد و تلاش دارد تا با اجرای پروژه‌های جدید، بهسازی مدارس موجود و تأمین تجهیزات موردنیاز، شرایط بهتری برای تحصیل دانش‌آموزان استان فراهم کند. وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند و جذب منابع مالی بیشتر، نیازهای آموزشی استان بیش از پیش برطرف شده و محیطی استاندارد و ایمن برای تحصیل دانش‌آموزان مهیا شود.
انتهای پیام/311/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/821513/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردار یوسفعلی‌زاده: نظام سلطه قادر به تحمیل اراده خود به جمهوری اسلامی نیست

رئیس قوه قضائیه فردا به لرستان سفر می کند

خراسان‌ رضوی یخ می‌زند؛ بارش برف و باران در چند روز آینده

کشف لاشه یک پلنگ در سرخس

حضور نوجوان هندبالیست خراسان جنوبی در اردوی آمادگی تیم ملی هندبال ساحلی

خیر نیکوکار بیرجندی فیش حج تمتع خود را به بیمارستان ایرانمهر بیرجند اهدا کرد

13 هزار روستای در کشور آب شرب ندارد

تجهیز 6میلیارد ریالی مدارس ارسک به همت قرارگاه شهید صدرزاده

بهره‌مندی 145 خانوار شهرستان بشرویه از آب آشامیدنی سالم

جدول خاموشی برق خراسان جنوبی پنجشنبه 18 بهمن 1403 + زمان قطعی برق بیرجند فردا پنجشنبه هجدهم بهمن 1403

برق به روستاهای شهرستان حاجی آباد آمد ، حتی روستای سرگلان با هفت خانوار جمعیت

بهره‌برداری از پروژه‌های جدید برای تامین برق پایدار شهرستان فردوس

بالاتر بودن خراسان جنوبی از کشور در شاخص مقاوم سازی منازل روستایی

اولویت اصلی دوبانده‌سازی محور سربیشه-نهبندان است

تولد 191 نوزاد در خراسان جنوبی با روش‌های کمک باروری

26 واحد مسکونی مددجویان بهزیستی خراسان‌جنوبی دهه فجر افتتاح می‌شود

ماجرای اقدام آبدارچی عامل ترور قاضی مقیسه و رازینی برای مسمومیت آنها با صبحانه

راز جسدهای کشف شده محله تن فروشان؛ فساد پهلوی

توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده های ترور 2 قاضی، کینگ مانی، زیباکلام، ظریف و باشگاه مس رفسنجان

علت حذف بسم الله از ادعیه؛ راز این تغییر چیست؟

آغاز ثبت نام عمره رمضان از امروز 17 بهمن ماه

برگزاری میز خدمت قضایی در 46 مسجد پایتخت با حضور دادستان تهران و 184 قاضی و مدیر دادسرای تهران

چرا آزمایشات سم شناسی از قاضی مقیسه و رازینی انجام شد؟

منابع تکمیل باغ موزه دفاع مقدس خراسان شمالی تامین می‌شود

جزئیات تازه از شهادت 2 قاضی دیوان

مرد حواس پرت بطری جرم گیر را سرکشید

رویداد فرهنگی هنری «آخراشه» در بجنورد برگزار شد

توافق‌نامه نهضت علمی بسیج خراسان شمالی امضاء شد

جدول خاموشی برق خراسان شمالی پنجشنبه 18 بهمن 1403 + زمان قطعی برق بجنورد فردا پنجشنبه هجدهم بهمن 1403

موزه دفاع مقدس خراسان شمالی تکمیل و تجهیز می‌شود

پیش بینی هوای خراسان شمالی فردا | پیش بینی هواشناسی خراسان شمالی فردا 18 بهمن 1403

قضاوت داوران فوتبال طبس در لیگ دسته 3 کشور

محبوب و مغضوب پپ کوله‌بار پرسپولیس را سنگین‌تر کرد

◄ شرکت ساخت به تین نیوز پاسخ داد/ساخت راه­ آهن زاهدان بیرجند یونسی مزیت دارد

مدیر حوزه هنری خراسان رضوی: جشنواره فیلم فجر در مشهد پرشورتر از گذشته برگزار شده است

دمای هوا در خراسان‌رضوی 12 درجه کاهش می‌یابد

از 10 بازار میوه و تره‌بار در پایتخت بهره‌برداری می‌شود

مسئول دفتر نمایندگی حفظ آثار دفاع مقدس تربت حیدریه: تبیین حماسه دفاع مقدس یک وظیفه همگانی است

ایجاد جنگل حرا در خوزستان

پارک لجستیک لطف آباد؛ دروازه حمل و نقل جاده‌ای ایران با آسیای میانه است

جدول خاموشی برق خراسان رضوی پنجشنبه 18 بهمن 1403 + زمان قطعی برق مشهد فردا پنجشنبه هجدهم بهمن 1403

ثبت یک رکورد فاجعه‌بار برای پرسپولیس!

رئیس کل دادگستری خراسان‌رضوی: امنیت پایدار ارمغان طرح انسداد مرز‌های شمال‌شرق کشور است

فرودگاه بین‌المللی مشهد بهسازی شد

آسمان رنگین محله رضویه در اعیاد شعبانیه

مرتضوی به مناسبت ایام الله دهه فجر خبر داد: از رنگ آمیزی 45هرار متری تا آذین بندی 55هزار متری در منطقه9

استاندار خراسان رضوی: استفاده از سرمایه‌های اجتماعی جامعه در مدیریت استان یک ضرورت است

رجبی‌مقدم: منطقه ویژه اقتصادی سرخس، دروازه تجارت اوراسیا با رشد 35 درصدی صادرات

دانشمندان می‌خواهند به کمک هوش مصنوعی صحبت با حیوانات را ممکن کنند

برف و سرما در راه خراسان‌ شمالی؛ هواشناسی هشدار نارنجی صادر کرد