پیام خراسان

آخرين مطالب

کتاب «عدم تحریف قرآن» به چاپ چهارم رسید مقالات

کتاب «عدم تحریف قرآن» به چاپ چهارم رسید
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، کتاب «عدم تحریف قرآن» از مجموعه پنج جلدی «تبیین باورهای شیعی» اثر آیت الله سید حسن طاهری خرم آبادی در 176 صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ چهارم رسید.
باورهای شیعی آموزه‌هایی ناب از اسلام محمدی(ص) است که به وسیله ائمه معصومین(ع) تبیین شده است و تفسیری رسا از قرآن کریم و رفتار و گفتار پیامبر گرامی اسلام(ص) است که آدمی را به سوی سعادت و کمال سوق می‌دهد.
اما در طول تاریخ، پاره‌ای از فرقه‌ها یا کج فهمان به این تبیین و تفسیرها خرده گرفته و جاهلانه بر عقاید شیعه، طعنه زده‌اند. از این رو عالمان شیعه با دست‌مایه ‌هایی قوی از قرآن، روایات، تاریخ و دیگر علوم نقلی و عقلی، به وظیفه مرزبانی از حریم عقاید ناب اسلامی برآمده‌اند و آثار بدیع و عمیقی نگاشته‌اند.
مجموعه حاضر نیز در راستای همین مرزبانی است که در پنج جلد با عناوین توحید و زیارت، عدم تحریف قرآن، دعا و توسل، تبرک و زیارت قبور، شفاعت تدوین شده است.
ساختار اثر
این کتاب در هشت بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «افترای تحریف قرآن به شیعه!» عدم تحریف در قرآن، توهّم عده‌ای از اخباریین، شیوه‌های بحث درباره تحریف قرآن و اتهام به شیعه را بررسی کرده است.
بخش دوم با عنوان «بررسی واژگان تحریف» معنای لغوی تحریف و انواع دلالت وضعی لفظ بر معنا را تبیین کرده است. 
نویسنده در بخش سوم با عنوان «اعتقاد بزرگان شیعه به تحریف ناپذیری قرآن» بزرگانی همچون شیخ صدوق، شیخ مفید، علامه حلی و حرّ عاملی را بیان کرده و عدم تحریف قرآن از دیدگاه علمای معاصر را شرح داده است.
«نگاهی به روایات تحریف» عنوان چهارمین بخش از کتاب حاضر است که در آن کتاب‌های شیعه، کتاب‌های اهل سنت، جایگاه قرائت قرآن و تدبّر در آن و ثواب قرائت قرآن مورد تأکید قرار گرفته است.
بخش پنجم با عنوان «اقسام تحریف قرآن» تحریف در الفاظ، تحریف در معانی و تحریف موضعی را بررسی کرده و تحریف در زیاد کردن و تحریف در نقیصه را به رشته تحریر درآورده است.
ششمین بخش با عنوان «تحریف قرآن از دیدگاه اهل تسنن» احادیثی که دلالت بر حذف سوره ها و آیاتی از قرآن دارد، اقسام نسخ، بی اساس بودن نسخ تلاوت و عدم نسخ تلاوت را تبیین می‌کند.
نویسنده در بخش هفتم با عنوان «دلایل عدم تحریف قرآن» خداوند حافظ قرآن است، قاعده لطف و قرائت سوره کامل در نماز و عدم تحریف قرآن را شرح داده و تطبیق روایات و احادیث با قرآن کریم، احادیث نفی تحریف و متواتر بودن آیات قرآن را به نگارش درآورده است.
«دلایل قائلین به تحریف» عنوان هشتمین و آخرین بخش از کتاب مذکور است که در آن روایات مصحف علی(ع)، پاسخ به روایات مصحف علی(ع) و اقسام روایات تحریف بررسی شده است.
علاقه مندان برای تهیه این کتاب می توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www.bustaneketab.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/822772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمای شدید در راه خراسان رضوی؛ دما تا 15 درجه کاهش می‌یابد

اختصاص 70 میلیارد تومان اعتبار برای سرخس توسط آستان قدس رضوی

سرمایه‌گذاری 214میلیاردتومانی وزارت ارتباطات درخراسان جنوبی

برپایی میز خدمت در مصلی های نمازجمعه خراسان جنوبی

زمان قطعی برق بیرجند امروز جمعه 19 بهمن (خاموشی برق)

برگزاری نهمین سالگرد شهید مدافع حرم محسن قاجاریان در نیشابور

کیادربندسری: آخرین‌بار است که در بازی‌های آسیایی زمستانی شرکت می‌کنم

برگزاری نهمین سالگرد شهید مدافع حرم محسن قاجاریان در نیشابور + فیلم و عکس

افتتاح اولین بازارهای میوه و تره بار با معماری متفاوت+ جزئیات

درس و مشق علیه کتابخوانی

مهلت انقضای تخصیص ارز افزایش یافت

یخبندان در انتظار 19 استان کشور

حضور والیبالیست اسفراینی در اردوی تیم ملی دانشجویان

سرمای شدید در راه خراسان رضوی

پنج نفر در تربت‌حیدریه دچار گازگرفتگی شدند

معاون رییس جمهور: بیمه دی جزو خوش حساب ترین شرکت هاست

مدارس خراسان جنوبی فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس بیرجند فردا شنبه بیستم بهمن 1403

نیاز 47 میلیون یورویی برای تکمیل نیروگاه بادی درح سربیشه

پیام تبریک مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی به مناسب ١٩ بهمن روز نیروی هوایی

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مناسبت سالگرد شهادت جهانگیر نقدی پور

درخواست همسر خادم فداکار بجنوردی روی میز استاندار خراسان شمالی

اهدای 1000 بسته لوازم التحریر به دانش‌آموزان کم برخوردار در خراسان شمالی

مدارس خراسان شمالی فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس بجنورد فردا شنبه بیستم بهمن 1403

عاملان تیراندازی و درگیری دسته جمعی در بجنورد دستگیر شدند

جنین کانگورو برای اولین بار در جهان توسط انسان ساخته شد

مدارس خراسان رضوی فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس مشهد فردا شنبه بیستم بهمن 1403

با همدلی و وحدت بر مشکلات فائق می‌آئیم

دبیر و اعضای کارگروه صدای مردم خراسان رضوی منصوب شدند

چرا هتل هما 2 مشهد انتخاب اول مسافران حرفه‌ای است؟

چرا با افزایش سن فکر می‌کنیم زندگی سریع‌تر می‌گذرد؟

فوت 2 عابر پیاده در بجنورد بر اثر تصادف با خودرو

کتاب «پدیده گفتمان»،ضرورت های گفتمان سازی در مسیر انقلاب اسلامی را بررسی می کند

پیشنهاد ایران برای تشکیل اتحادیه‌های فرهنگی کشورهای عضو بریکس

آغاز مقدمات برگزاری نمایشگاه کتاب و تسویه مطالبات کتابفروشان

راهکار نماینده مجلس برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

شرکت ملی گاز: هزینه تولید گاز 23 برابر رقم دریافتی در قبوض است

پیشرفت بیش از 50 درصدی ساختمان ادارای اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی

سفر استاندار خراسان جنوبی به شهرستان سربیشه

ادامه اکران فیلم‌های فجر در بیرجند

عملیات پاکسازی و امنیت کویر طبس با عنوان نصرالله (2)

10 بازار میوه و تره بار در تهران آماده افتتاح شد

پنج نفر در تربت حیدریه دچار گازگرفتگی شدند

به زودی؛ افتتاح 10 بازار میوه و تره بار در تهران

قاری ممتاز نیشابور رتبه نخست مسابقات کشوری دارالقرآن امام علی(ع) را کسب کرد

10 بازار میوه و تره بار جدید در تهران افتتاح می‌شود

گشایش نمایشگاه مهارتی هنرجویان هنرستان صالحین شهر خواف

«سقوط تاج و تخت در پایتخت» در کتاب مجله تهران

نگاهی به برگزیده چهارمین کتاب سال قزوین

چاپ کتابی درباره حفاظت از پرندگان و زیستگاه‌های حیات وحش

بیست و سومین دوره جایزه کتاب سال استان کرمان