پیام خراسان

آخرين مطالب

فرمانده سپاه برای اسرائیل و آمریکا خط و نشان کشید سیاسی

فرمانده سپاه برای اسرائیل و آمریکا خط و نشان کشید
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سردار سرلشکر پا‌سدار حسین سلامی‌ فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه الحاق اولین ناو پهپادبر ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سران رژیم صهیونیستی و رسانه‌های این رژیم اشغالگر، جمهوری اسلامی ایران را تهدید به حملات علیه مراکز هسته‌ای کرده‌اند؛ پاسخ سپاه پاسداران به این تهدیدها چیست؟»، ضمن اشاره به سابقه تهدیدات مشابه علیه ایران اظهار داشت:: ما با این دست تهدیدات سال‌هاست آشنا هستیم و همواره آن‌ها را جدی می‌گیریم، اما مهم‌تر از تهدیدات، نحوه پاسخ به آن‌هاست که ما در عمل به آن عمل خواهیم کرد.
اگر هر رژیمی قصد تجاوز به منافع ملی ما را داشته باشد، با پاسخی سخت و قاطع روبه‌رو خواهد شد. ما قبلاً نیز در عمل، آیین دفاعی خودمان را به اثبات رسانده‌ایم؛ هر کس که ما را تهدید کند، با پاسخ‌هایی سخت، غیرمنتظره و غیرقابل تصور از لحاظ دامنه و شدت مواجه خواهد شد.
وی با تأکید بر قدرت دفاعی ایران، توصیه کرد: «توصیه ما این است که دیگران در مورد ما به اشتباه فکر نکنند و تصمیمات خود را بر اساس واقعیت‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران بگیرند. تصور ضعف جمهوری اسلامی ایران، یکی از اشتباهاتی است که در ذهن برخی مقامات سیاسی و نظامی دشمنان شکل گرفته است.
وی ادامه داد: واقعیت این است که ما امروزه قوی‌تر از همیشه هستیم و شواهد این قدرت را در رونمایی‌های اخیر که تنها بخشی از توان جمهوری اسلامی ایران و سپاه را نشان می‌دهد، شاهد بوده‌ایم. امروز نیز با دستاوردهای جدید در عرصه نبردهای دریایی آشنا شدید.»
سردار سلامی یادآور شد: «ما نمونه‌های متعددی از این دست دستاوردها داریم و در آینده‌ای نزدیک و دور، شاهد رونمایی از جلوه‌های جدیدتری از قدرت دفاعی ایران و سپاه خواهید بود.»‌‌
سرلشکر سلامی در پاسخ به این سوالی که «ارزیابی شما از سخنان اخیر ترامپ درباره قدرتمند بودن ایران چیست؟»، تأکید کرد: «یکی از درست‌ترین حرف‌های ترامپ همین است؛ زیرا او واقع‌بینانه به صحنه نگاه کرده است؛ در یک مسابقه کشتی، حریف قدرت را بهتر درک می‌کند. وقتی دو کشتی‌گیر با هم درگیر می‌شوند، هر یک می‌توانند قدرت طرف مقابل را بهتر درک کنند.»
وی افزود: «ترامپ در دوره چهارساله ریاست جمهوری قبلی خود، قدرت جمهوری اسلامی ایران را به‌خوبی درک کرد و بر اساس این واقعیت قضاوت کرد. او کاملاً درست گفت، زیرا ایران نه تنها ضعیف نشده، بلکه بسیار قوی‌تر از گذشته شده است. این قدرت امروز به‌وضوح آشکار شده و همگان شاهد آن هستند.»\
سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در پاسخ به سوالی درباره تأثیر سیاست فشار حداکثری بر توان نیروهای مسلح ایران، اظهار داشت: «فشار حداکثری در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ نیز وجود داشت و آمریکا با اعمال این سیاست، تلاش کرد تمامی منافذ اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را مسدود کند. اما نتیجه این تحریم‌ها و فشارها، نه تنها توقف کشور نبود، بلکه به شکوفایی بیشتر اقتصاد ملی ما انجامید.»
وی با اشاره به رشد روزافزون توان دفاعی ایران ادامه داد: «روند پیشرفت ما در عرصه دفاعی بدون توقف ادامه دارد و نرخ رونمایی از دستاوردهای جدید، گاهی هفتگی و ماهانه است. در واقع، هر هفته و هر ماه شاهد یک جهش تازه در حوزه نظامی هستیم.»
سردار سلامی همچنین به دستاوردهای علمی و فناوری کشور اشاره کرد و گفت: «در حوزه‌های اقتصادی و علمی نیز ایران به پیشرفت‌های چشمگیری دست یافته است، به‌گونه‌ای که روزانه شاهد رونمایی از فناوری‌های نوین هستیم. جوانان و ملت ایران تحت رهبری عالی نظام به این درک رسیده‌اند که برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها باید خود را قوی‌تر کنند.»
فرمانده کل سپاه با تأکید بر ظرفیت‌های درون‌زای ایران تصریح کرد: «ایران دارای استعدادهای بی‌شمار و پایان‌ناپذیری است و همانطور که در حال شکوفایی هستند، شکوفا شود ما واقعا نیازی به این نداریم که کسی ما را تحریم نکند؛ ما طرفدار تحریم هیچ کشوری نیستیم، اما تحریم‌ها را نیز بی‌اثر می‌کنیم. برداشتن تحریم‌ها کاری است که دشمن انجام می‌دهد؛ از بین بردن تأثیر تحریم‌ها، راهبرد ملت ایران در این تقابل خواهد بود.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «راهبرد ما در مقابل فشار حداکثری، تولید، تلاش، همت و مقاومت حداکثری است. اگر دشمن سیاست فشار حداکثری را دنبال کند، ما نیز در مقابل، با کوشش، تولید و اراده حداکثری به مسیر خود ادامه خواهیم داد.»
منبع:+

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/822773/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یخبندان در انتظار 19 استان کشور

حضور والیبالیست اسفراینی در اردوی تیم ملی دانشجویان

سرمای شدید در راه خراسان رضوی

پنج نفر در تربت‌حیدریه دچار گازگرفتگی شدند

معاون رییس جمهور: بیمه دی جزو خوش حساب ترین شرکت هاست

مدارس خراسان جنوبی فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس بیرجند فردا شنبه بیستم بهمن 1403

نیاز 47 میلیون یورویی برای تکمیل نیروگاه بادی درح سربیشه

پیام تبریک مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی به مناسب ١٩ بهمن روز نیروی هوایی

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مناسبت سالگرد شهادت جهانگیر نقدی پور

درخواست همسر خادم فداکار بجنوردی روی میز استاندار خراسان شمالی

اهدای 1000 بسته لوازم التحریر به دانش‌آموزان کم برخوردار در خراسان شمالی

مدارس خراسان شمالی فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس بجنورد فردا شنبه بیستم بهمن 1403

عاملان تیراندازی و درگیری دسته جمعی در بجنورد دستگیر شدند

جنین کانگورو برای اولین بار در جهان توسط انسان ساخته شد

مدارس خراسان رضوی فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس مشهد فردا شنبه بیستم بهمن 1403

با همدلی و وحدت بر مشکلات فائق می‌آئیم

دبیر و اعضای کارگروه صدای مردم خراسان رضوی منصوب شدند

چرا هتل هما 2 مشهد انتخاب اول مسافران حرفه‌ای است؟

چرا با افزایش سن فکر می‌کنیم زندگی سریع‌تر می‌گذرد؟

فوت 2 عابر پیاده در بجنورد بر اثر تصادف با خودرو

کتاب «پدیده گفتمان»،ضرورت های گفتمان سازی در مسیر انقلاب اسلامی را بررسی می کند

پیشنهاد ایران برای تشکیل اتحادیه‌های فرهنگی کشورهای عضو بریکس

آغاز مقدمات برگزاری نمایشگاه کتاب و تسویه مطالبات کتابفروشان

راهکار نماینده مجلس برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

شرکت ملی گاز: هزینه تولید گاز 23 برابر رقم دریافتی در قبوض است

پیشرفت بیش از 50 درصدی ساختمان ادارای اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی

سفر استاندار خراسان جنوبی به شهرستان سربیشه

ادامه اکران فیلم‌های فجر در بیرجند

عملیات پاکسازی و امنیت کویر طبس با عنوان نصرالله (2)

10 بازار میوه و تره بار در تهران آماده افتتاح شد

پنج نفر در تربت حیدریه دچار گازگرفتگی شدند

به زودی؛ افتتاح 10 بازار میوه و تره بار در تهران

قاری ممتاز نیشابور رتبه نخست مسابقات کشوری دارالقرآن امام علی(ع) را کسب کرد

10 بازار میوه و تره بار جدید در تهران افتتاح می‌شود

گشایش نمایشگاه مهارتی هنرجویان هنرستان صالحین شهر خواف

«سقوط تاج و تخت در پایتخت» در کتاب مجله تهران

نگاهی به برگزیده چهارمین کتاب سال قزوین

چاپ کتابی درباره حفاظت از پرندگان و زیستگاه‌های حیات وحش

بیست و سومین دوره جایزه کتاب سال استان کرمان

تولید کره تا پایان سال به 90 هزارتن می‌رسد

برپایی میز خدمت ادارات خراسان جنوبی در مصلی نماز جمعه بیرجند

اجرای پروژه دیوار ساحلی جوادیه بجنورد

راز حرکت هوشمندانه جوهر کشف شد/ حل معمای مکانیک سیالات توسط فیزیکدانان

فوت زوج جوان بجنوردی در هنگام عبور از بلوار رضوی

◄ 30 درصد از ناوگان مسافری خراسان رضوی فرسوده است

«رونمایی از پروژه های توسعه ای سنگان»

انتشار برای اولین بار: لحظه ورود بمب به مقر فرماندهی حزب الله و ترور شهید سیدحسن نصرالله (ویدئو)

بیگدلی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل: این بار ترامپ سعی دارد سخت‌گیرانه‌تر عمل کند/ باید مراقب سفر او به چین باشیم

هشدار محققان: میزان تجمع نانوپلاستیک در مغز انسان معادل یک قاشق است

برگزاری دوره تخصصی تربیت معلم صوت و لحن در شهرستان اسفراین با حضور استاد بین المللی محسن یاراحمدی