جنگلهای چالوس همچنان می سوزد
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - عصر روز گذشته حوالی ساعت 16 یک فقره آتش سوزی در عرصه طبیعی «پل کرات» منطقه ازارک چالوس رخ داد.
مهرداد خزایی پول روز سه شنبه با توضیح این که حوالی ساعت 20 شب گذشته این آتش مهار و حتی خاموش شده بود، افزود: مناسفانه به علت وزش باد و گرمای هوا، دوباره شعله های آتش درختان خشک سرپا افتاده شعله ور شد و از شب گذشته همچنان ادامه دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی اظهار داشت : هم اکنون به علت صخره ای بودن عرصه و دشواری دسترسی نیروها به آن محدوده سخت گذر در خواست بالگرد شده و افزون بر آن از سایر شهرستان ها تقاضای امکانات و نیروی انسانی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران - نوشهر گفت : در حال حاضر نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی ، نیروهای محلی،محیط زیست پای کار هستند و امیدوارم این بالگرد که بامداد امروز در خواست شده به زودی برای اطفای آتش به این منطقه اعزام شود.
حدود 156 هزار هکتار از عرصه های جنگلی و مرتعی زیر پوشش اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس قرار دارد
منبع ایرنا
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/835210/