پیام خراسان

آخرين مطالب

حمایت از تشکل‌های صنفی در سال سرمایه گذاری برای تولید جدی تر می شود گفتگو

حمایت از تشکل‌های صنفی در سال سرمایه گذاری برای تولید جدی تر می شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش بازار، فرزانه صادق در نشست شورای حمل و نقل خراسان رضوی با محوریت ستاد نوروزی که در دیدار با نمایندگان تشکل‌های صنفی حمل و نقل مسافر خراسان رضوی در محل پایانه مسافربری مشهد برگزار شد، بر اهمیت نقش بخش خصوصی در بهبود خدمات حمل و نقل تأکید کرد.
وی، هدف از حضور خود در این پایانه را بازدید از شرایط زائران و مسافران در پایانه‌های مسافربری و بررسی عملکرد شرکت‌های حمل و نقلی عنوان کرد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: دولت نباید صفر تا صد خدمات را خود ارائه دهد، بلکه باید تسهیلگر باشد تا هزینه‌ها کاهش یابد و رضایت مردم افزایش پیدا کند.
صادق با اشاره به دغدغه‌های فعالان این حوزه، وعده داد: نشستی تخصصی با حضور معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در هفته سوم یا چهارم فروردین برگزار می‌کنیم تا به موضوعات به طور دقیق رسیدگی شود.
وی تأکید کرد: خراسان رضوی، به دلیل موقعیت ویژه خود نقشی پیشرو در تشکل‌های حرفه‌ای حمل و نقل و مسکن دارد و بسیاری از سیاست‌های کشوری می‌تواند بر اساس تجربه‌های این استان تدوین شود.
وزیر راه و شهرسازی درباره واردات ناوگان جدید اتوبوس‌رانی تصریح کرد: دولت قصدی برای واردات مستقیم ندارد، بلکه تلاش می‌کند فرآیندهای مالی و گمرکی را برای بخش خصوصی تسهیل کند.
صادق ادامه داد: عدد و رقم هزینه‌های اتوبوس با بازگشت سرمایه در حوزه مسافری همخوانی ندارد، بنابراین باید تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته شود تا فشار کمتری به مسافران وارد شود.
وی، همچنین بر ضرورت اصلاح فرایندهای حمل و نقل تأکید کرد و گفت: برخی مشکلات با حذف مقررات زائد حل می‌شود، نه با وضع قوانین جدید لذا از فعالان حمل و نقل درخواست دارم تا در ارائه پیشنهادات اصلاحی نقش فعالی داشته باشند و نظارت بر اجرای مصوبات را نیز بر عهده بگیرند.
وزیر راه و شهرسازی از فعالان حوزه حمل و نقل بابت تلاش‌هایشان در ایام پرتردد سال تشکر کرد و گفت: پایانه‌های مسافربری فقط محل خرید بلیت و سوار شدن نیست، بلکه فضایی برای خاطره‌سازی و ایجاد امید در جامعه محسوب می‌شوند.
وی افزود: همکاری مستمر بین دولت، شهرداری و انجمن‌های صنفی می‌تواند موجب افزایش رضایت عمومی شود و بسیاری از مشکلات را در محل حل کند.
وی با اشاره به برنامه‌های دولت برای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، اظهار کرد: سال 1404 آغاز دوره سرمایه‌گذاری‌های کلان در این حوزه خواهد بود و بخش خصوصی نقش مهمی در این روند دارد.
صادق اضافه کرد: خراسان رضوی یکی از استان‌های پیشرو در حوزه حمل‌ونقل است و بسیاری از سیاست‌های کشوری در این حوزه از تجربیات این استان الگوبرداری شده است.
وی همچنین از برگزاری نشستی ویژه با نمایندگان بخش خصوصی استان در هفته پایانی فروردین خبر داد تا مسائل و چالش‌های این حوزه بررسی و راهکارهای اجرایی برای رفع موانع تدوین شود.
استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت توسعه حمل‌ونقل جاده‌ای استان گفت: با وجود تردد سالانه میلیون‌ها زائر و مسافر در خراسان رضوی، سهم استان از سه هزار کیلومتر آزادراه موجود در کشور، تنها 38 کیلومتر است که رقم بسیار پایینی محسوب می‌شود.
غلامحسین مظفری بر ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری در این حوزه تأکید کرد و افزود: توسعه زیرساخت‌های استان نه‌تنها برای ساکنان خراسان رضوی، بلکه برای تمام مردم کشور ضروری است.
استاندار خراسان رضوی همچنین نقش تشکل‌های صنفی در بهبود وضعیت حمل‌ونقل را مهم دانست و بر لزوم کاهش بروکراسی‌های زائد برای تسهیل فعالیت‌های بخش خصوصی تأکید کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/840074/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش 104 درصدی اسکان مسافران در مدارس خراسان جنوبی

صادرات محصولات دانش‌ بنیان در خراسان جنوبی

راز لاغری سریع با سبوس برنج: معجزه کاهش چربی‌های سرسخت شکم و پهلو!

راز لاغری با هل: کاهش وزن و چربی‌سوزی بدون رژیم‌های سخت!

جاده کندوان و هراز زیر بار ترافیک سنگین

جشن طبیعت یا تهدیدی برای طبیعت هیرکانی؟

سیزده‌بدر در شهرستان بابل کجا برویم؟

هشدار هواشناسی خراسان شمالی؛ کنار رودخانه‌ها اتراق نکنید

نگاهی به اقدامات حمایتی از سهامداران خرد در سال گذشته

خبر‌های گردشگری خراسان جنوبی دوازدهم و سیزدهم فروردین 1404

خانه معلم شیروان در برزخ وعده‌ها

اجرای زیبای آهنگ شیرازی «کاکو جونم» توسط میرطاهر مظلومی در برنامه صداتو

غرق شدن جوان 24 ساله در منطقه شنا ممنوع

توصیه‌های رئیس پلیس راه خراسان جنوبی به رانندگان

پدر محمد الجولانی برای اولین بار در انظار عمومی ظاهر شد + ببینید

آخرین بار یک قول داد؛ «تا شهادت می‌مانم!»/ راز تک‌تیراندازی که هیچ‌کس نمی‌دانست

آغاز مبارزه علیه آفت سن گندم در مزارع خراسان شمالی

باغ‌های تاریخی خاوران، آینه اصالت و زیبایی + فیلم

ببینید | توصیه معنادار آذری جهرمی به وزیر ارتباطات برای رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب

نویسندگانی که مرزهای ادبیات کودک را در دنیا تغییر دادند

حفاظت از طبیعت در روز سیزده‌ بدر مازندران؛ آمادگی کامل برای مقابله با حوادث احتمالی

اهتزار پرچم ایران بر فراز گود کشتی زینل خان اسفراین

هوای بارانی مشهد در روز سیزدهم فروردین، روز طبیعت

تعطیلی بازار تره بار امروز چهارشنبه 13 فروردین 1404

آرامگاه شیخ اندوقانی میزبان طبیعت گردان

طرح ویژه جمع‌آوری سبزه در ورودی و خروجی‌های بجنورد

یادداشت امام خامنه‌ای در بازدید از آرامگاه فردوسی

رئال سوسیداد و بارسلونا؛ تنها تیم‌های قرن 21 با حداقل 3 بار ثبت 4 گل زده در سانتیاگو برنابئو / نکات آماری

سیزده بدر(تاریخچه سیزده بدر)

راز تعویض‌های بحث‌برانگیز پرسپولیس فاش شد

راز حمایت شجاعیان از سرمربی استقلال تهران فاش شد

اتفاقاتی که در مدت پلک زدن رخ می‌دهد/ ویدئو

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

وعده استاندار خراسان شمالی کام خانواه جلال را شیرین کرد

????تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز طبیعت در مشهد

سرویس‌دهی ویژه قطار شهری مشهد در روز طبیعت

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

غرق شدن جوان 24 ساله در «ازمیغان» طبس

سوارز: برای گل زدن به رئال زندگی می‌کردم

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏