پیام خراسان

آخرين مطالب

کشاندن نوجوان 15 ساله به خانه مرگ توسط چند جوان شرور + عکس گفتگو

کشاندن نوجوان 15 ساله به خانه مرگ توسط چند جوان شرور + عکس
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش همشهری آنلاین، هفتم آذرماه سال گذشته نیروهای انتظامی از انتقال نوجوان 15 ساله‌ای به مرکز درمانی شهید هاشمی‌نژاد اطلاع یافتند که به خاطر کتک‌کاری و ضربات جسم سخت به کما رفته بود. در همین حال تحقیقات پلیس با دستور مقام قضایی برای شناسایی ضارب یا ضاربان آغاز و مشخص شد که «امید-ص» در خیابان طبرسی شمالی 38 هدف ضرب و جرح چند نفر قرار گرفته و به خاطر خونریزی داخلی به کما رفته است.
حدود 40 روز بعد نوجوان مذکور بر اثر عوارض ناشی از ضرب و جرح و خونریزی جان سپرد و بدین ترتیب پرونده‌ای جنایی روی میز قاضی ویژه قتل عمد قرار گرفت. خانواده امید مدعی شدند که چند جوان با ادعای مزاحمت پیامکی یا تلفنی وی را به خانه‌ای کشانده و هدف ضرب و جرح قرار داده‌اند.
شکایت از قاتلی که 18 سال قبل اعدام شد | چاقو زدن بی‌رحمانه به 3 عضو خانواده 2خواهر پدرشان را ربودند | انگیزه عجیب برای 4روز زندانی کردن پدر در کارخانه متروکه با توجه به اهمیت موضوع، این پرونده با دستور قاضی وحید خاکشور به پلیس آگاهی ارجاع شد و بدین ترتیب گروه کارآزموده‌ای از افسران اداره جنایی به واکاوی این جنایت وحشتناک پرداختند. چند روز بعد سرنخ‌های مهمی از ضاربان نوجوان مذکور به دست آمد.
کارآگاهان دامنه بررسی های تخصصی خود را در حالی به بولوار طبرسی شمالی کشاندند که تحقیقات بیشتر نشان داد متهم اصلی یک جوان 26 ساله به نام «بهنام» است که پس از مرگ نوجوان در مرکز درمانی، به مکان نامعلومی گریخته است. به همین دلیل بررسی‌های تخصصی کارآگاهان با هدایت سرهنگ محمدرضا فدائیان رئیس پلیس آگاهی مشهد ادامه یافت و ردزنی‌های اطلاعاتی برای شناسایی مخفیگاه وی آغاز شد.
سرهنگ محمد چراغ فرمانده انتظامی مشهد در این باره گفت: رصدهای اطلاعاتی کارآگاهان بیانگر آن بود که متهم تحت تعقیب به یکی از شهرهای جنوبی کشور گریخته است، بنابراین تحقیقات ادامه یافت تا اینکه کارآگاهان به اسناد معتبری دست یافتند که نشان می‌داد متهم 26 ساله قصد دارد از جنوب به شمال کشور سفر کند و در مکانی مخفی شود که پلیس نتواند او را پیدا کند.
مقام ارشد انتظامی مشهد خاطرنشان کرد: اینگونه بود که وی زیر ذره‌بین رصدهای اطلاعاتی دقیق قرار گرفت و سفرهای وی با اتوبوس مسافربری با دقت کنترل شد. این متهم ابتدا از پارسیان به شیراز و بعد به اصفهان و تهران سفر کرد و از آنجا به مقصد مازندران سوار یک دستگاه اتوبوس بین شهری دیگر شد.

پیام خراسان

وی افزود: در این شرایط گروهی از کارآگاهان به سرپرستی سرگرد شکیبا (افسرپرونده) از مشهد به طرف آمل به راه افتادند و در پلیس راه آمل به انتظار ورود اتوبوس حامل متهم به قتل نشستند. ساعتی بعد اتوبوس در حالی از راه رسید که متهم و بسیاری از مسافران به خواب صبحگاهی فرو رفته بودند.
سرهنگ چراغ اظهار کرد: در همین حال کارآگاهان دستبندهای فولادین قانون را بر دستان وی حلقه زدند و او را که هنوز در شوک قرار داشت، از اتوبوس پیاده کردند. بازجویی از وی با دستور قاضی شعبه 258 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد بعد از انتقال به پلیس آگاهی آغاز می‌شود.
کد خبر 936390 منبع: خراسان برچسب‌ها خبر مهم قتل - قاتل حوادث ایران

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/846462/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمید حامی: با صدای همایون شجریان دریا رو دیدم!

حجت‌الاسلام نوری: افزایش قدرت نظامی عامل امنیت کشور است

واریز 6 هزار میلیارد ریال مالیات برای توسعه خراسان جنوبی

تصاویر/نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی

جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد

موانع پیش روی سرمایه‌گذاران تسهیل شود

اعضای جمعیت هلال احمر بیرجند در کنار مردم و برای مردم

50 پرونده داروهای قاچاق کشف‌شده در خراسان‌شمالی بررسی شد

عرضه سیب‌زمینی بهاره در میادین میوه و تره‌بار تهران

عرضه سیب زمینی بهاره تولید داخل در تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره بار

حضور قهرمان المپیک در جام امام رضا (ع) / اعلام آمادگی 10 کشور برای حضور در مشهد

عرضه سیب‌زمینی بهاره در میادین میوه و تره‌بار/ قیمت جدید سیب‌زمینی اعلام شد

مظفری: 705 مدرسه جدید تا پایان سال در خراسان رضوی احداث می‌شود

رونمایی باستان‌شناسان از ظرف سفالی دشت کشف رود مشهد

حکمرانی ایالتی؛ از مشهد تا اصفهان/ اجرای چراغ خاموش قانون حجاب و عفاف در اصفهان

تنور داغ دوومیدانی در مشهد با حضور قهرمان المپیک

واژگونی خودروهای سواری در گرمه 2 مصدوم برجای گذاشت

سیلوا راضی است اما بارسلونا نه!

ممنوعیت استفاده از زبان روسی در فوتبال اوکراین

مثلث آتشین فوتبال اروپا

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی / یک محور مسدود است

بارانی‌ترین شهر خراسان رضوی در 72 ساعت گذشته کجا بود؟

رونمایی باستان‌شناسان از ظرف سفالی دشت کشف‌رود مشهد

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

مراتع سرسبز خراسان جنوبی، میزبان بهاری عشایر

چهاردرخت، مسجدی 700 ساله در دل شهر بیرجند

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - شنبه 30 فروردین

تصاویر/دیدار فرمانده و مسئولین تیپ ارتش 130 شهید دلجویان با نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی

درخشش اسب‌های خراسان شمالی در کورس بهاره گنبد کاووس

حجت‌الاسلام نواب: بیش از 800 هزار نفر در نوبت حج تمتع هستند

سفر به تیتکانلو؛ شهری کوچک با مشکلاتی بزرگ

گلایه خبرنگاران از استاندار خراسان شمالی/ چرا تقدیر نکردید!

واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در خراسان شمالی

انتشار بخشی از زندگی شهید «صفر سیاهک» به‌مناسبت سالروز شهادتش

اعضای شورای تامین شهرستان تایباد با فرمانده تیپ 277 نیروی زمینی ارتش دیدار کردند

دیدار اعضای شورای تامین شهرستان تایباد با امیر ذوالقدر

خطر جدی فرونشست زمین در گلستان/ ‌آتش‌سوزی در کمین جنگل‌ها‌

فرود «فلامینگوها» در فرودگاه بجنورد

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

هوش مصنوعی وارد تحریریه ایتالیایی شد

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

جیمی کاراگر: تاتنهام به سندروم تن‌هاخ دچار شده است!