پیام خراسان

آخرين مطالب

استرس با بدن ما چه کار می‌کند؟ اجتماعي

استرس با بدن ما چه کار می‌کند؟
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در هر سطحی بر ما تأثیر می‌گذارد - فیزیولوژی ما، نگرش ذهنی ما و روابط ما در خانه و محل کار. این متخصص گفت: فهمیدن اینکه چه اقداماتی می‌توانیم برای تغییر استرس خود انجام دهیم، می‌تواند چالش برانگیز باشد.
یک نظرسنجی ملی جدید به سفارش مرکز پزشکی Wexner دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داده است تقریباً نیمی از بزرگسالان در ایالات متحده (45 درصد) حداقل یک بار در هفته به دلیل اخبار یا اتفاقاتی که در رسانه‌های اجتماعی می‌بینند، استرس می‌گیرند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نظرسنجی از 1005 بزرگسال آمریکایی همچنین نشان داد 16 درصد از این پاسخ‌دهندگان گزارش کردند که هر روز احساس استرس می‌کنند. 
استرس، بخشِ جدایی‌ناپذیر از زندگی انسان است و با وجود آنکه بشر امروزی پیشرفت‌های بسیاری جهت تسهیل سبک زندگی خود داشته اما مشکلاتش از بین نرفته و فقط شکل آن‌ها تغییر کرده است. به دلیل وجود دغدغه‌های مختلف، مدیریت استرس برای اغلب افراد کار دشواری است و ناتوانی در مدیریت آن، سلامت روان انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. 
هنگامی که با یک موقعیت تهدیدکننده مواجه می‌شوید، سیستم عصبی سمپاتیک - بخشی از سیستم عصبی مرکزی بدن که عملکردهایی مانند ضربان قلب، تنفس و فشار خون را تنظیم می‌کند - باعث تحریک واکنش «جنگ یا گریز» می‌شود. هورمون استرس موسوم به «کورتیزول» نیز بدن را هوشیار و آماده‌ی مقابله با خطر احتمالی می‌کند. 
استرس در عین حال باعث تغییرات فیزیولوژیکی مانند افزایش سطح هوشیاری، تنفس و ضربان قلب سریع‌تر، فشار خون بالا، افزایش کلسترول خون و افزایش تنش عضلانی می‌شود. 
وقتی استرس پاسخ جنگ یا گریز را در سیستم عصبی مرکزی فعال می‌کند، می‌تواند بر سیستم گوارش تأثیر بگذارد و مشکلاتی چون اسپاسم مری، افزایش اسید معده و سوء‌هاضمه، ایجاد حالت تهوع و اسهال یا یبوست از جمله این موارد هستند. 
در موارد جدی‌تر، استرس ممکن است باعث کاهش جریان خون و اکسیژن‌رسانی به معده و منجر به گرفتگی، التهاب یاعدم تعادل باکتری‌های روده شود. 
همچنین می‌تواند اختلالات گوارشی جدی را تشدید کند از جمله سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS)، بیماری التهابی روده (IBD)، زخم معده و بیماری رفلاکس معده به مری (GERD). 
دکتر «مریانا کلات»، مدیر مرکز سلامت یکپارچه ایالت اوهایو در این باره گفت: علاوه بر ایجاد فشار روانی، استرس می‌تواند بر سلامت جسمی نیز تأثیر بگذارد و دانستن این امر برای افراد، حیاتی است تا راه‌هایی برای کاهش استرس خود پیدا کنند. 
کلات که استاد پزشکی خانواده بالینی در ایالت اوهایو است، گفت: استرس به خودی خود بد نیست. اما زمانی که به حالت مزمن شما تبدیل شود و هیچ اقدامی برای مقابله با استرس انجام نشود، مشکل ساز است. 
ما فقط در مورد موقعیت‌ها یا افرادی که به آن‌ها اهمیت می‌دهیم دچار استرس می‌شویم. این به ما چیزی در مورد ارزش‌های ما می‌گوید. مهم‌ترین چیز این است که از این دانش برای تبدیل استرس خود به روش‌هایی استفاده کنیم که به جای کاهش آن، انسانیت ما را غنی می‌کند. 
کلات که در زمینه ذهن آگاهی آموزش دیده است و یک مربی معتبر یوگاست، تحقیقات خود را روی توسعه و ارزیابی راه‌های عملی و مقرون به صرفه برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مرتبط با استرس برای بزرگسالان و کودکان متمرکز کرده است. 
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، کلات توصیه می‌کند این نکات را برای کمک به مقابله با استرس خود امتحان کنید: 
* تحرک و فعالیت بدنی (پیاده روی / باشگاه / ورزش) 
* صحبت کردن/گذراندن وقت با دیگران که باعث افزایش احساس ارتباط می‌شود
* گذراندن زمانی به دور از رسانه‌های اجتماعی
* گذراندن زمان در طبیعت
استرس در هر سطحی بر ما تأثیر می‌گذارد - فیزیولوژی ما، نگرش ذهنی ما و روابط ما در خانه و محل کار. این متخصص گفت: فهمیدن اینکه چه اقداماتی می‌توانیم برای تغییر استرس خود انجام دهیم، می‌تواند چالش برانگیز باشد. 
کلات گفت: تنها 7 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی گفتند که هیچ کاری برای مدیریت استرس خود انجام نمی‌دهند. این خبر خوبی است که بیشتر مردم از این امر آگاه هستند که مدیریت استرس یک نیاز است. به پر استرس‌ترین فردی که می‌شناسید فکر کنید. آیا می‌خواهید در کنار او باشید یا زمان زیادی را با آن‌ها بگذرانید؟ حدس من «خیر» خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/848558/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشدید بارش در 4 استان

هراسانی: 11 عنوان کتاب توسط بسیج هنرمندان مازندران تولید شد

شهریار شاعری برای همه دوران‌ها

هری کین: انتظار رسیدن به نیمه‌نهایی و فینال لیگ قهرمانان در بایرن مونیخ همیشگی است؛ دریافت دو گل روی کرنر فاجعه‌بار بود

68 بار بمباران یمن در 24 ساعت/ التحیتا چهار بار هدف قرار گرفت

فرعون چگونه مرد؟ کشف راز پس از گذشت 3300 سال

مراسم رونمایی از کتاب «دم زهرایی» در همدان برگزار شد

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

متوسط زمان انتظار ایرانیان برای اعزام به حج تمتع

افشاگری: 5 راز امنیتی واتس‌اپ که باید همین حالا فعال کنید!

تهدید مدیرعامل استقلالی: برای آخرین بار هشدار می دهم!

پیش‌بینی یک کارشناس مسائل بین‌الملل/ ایران زیر بار مذاکره موشکی نمی‌رود

ثبت دارکوب قهوه‌ای برای اولین‌بار در بوشهر

بررسی ظرفیت‌های باغ جهانی دولت‌آباد

صفحات زمین حافظه دارند

گل اول اینتر توسط لائوتارو مارتینز در دقیقه 58

گل دوم اینتر توسط پاوارد در دقیقه 61

گل اول آرسنال توسط ساکا در دقیقه 71

گل اول رئال مادرید توسط وینیسیوس در دقیقه 67

فرصت سوزی اولیس در مقابل دروازه اینتر

گل دوم بایرن مونیخ توسط دایر در دقیقه 78

ورود مهدی طارمی به زمین در دقیقه 81

مدیریت با الهام از آیه های قرآن، الگویی مناسب برای تعامل سازنده با مردم است

مدیرعامل استقلالی اخراجی های حاشیه ساز را تهدید کرد؛ برای آخرین بار هشدار می دهم!

توقیف 9 خودروی «شوتی» در نهبندان

واگذاری 70 قطعه زمین کارگاهی و خدماتی در سربیشه

اشتباه آسنسیو؛ اعلام پنالتی برای آرسنال در دقیقه 10

بنر غول‌پیکر هواداران رئال‌مادرید در ورزشگاه

زنده ماندن امید در مادرید؛ تیبو کورتوا ضربه پنالتی ساکا را در دقیقه 13 مهار کرد

صحنه مشکوک پنالتی برای رئال مادرید توسط var رد شد

شوت خطرناک چالهان‌اوغلو؛ اینتر 0-0 بایرن مونیخ

کورتوا رئال رو در بازی نگه میداره! رئال مادرید 0-0 آرسنال

موقعیت عالی برای باواریایی‌ها؛ اینتر 0-0 بایرن مونیخ

گل اول بایرن مونیخ توسط هری کین در دقیقه 52

درگیری کارواخال و ساکا در ورودی تونل بین دو نیمه

صحنه جالب؛ درگیری زوج خط میانی تیم ملی انگلیس در جریان دیدار رئال و آرسنال

ورود سامانه طوفانی پرقدرت به ایران / این استان ها گرفتار گرد و غبار شدند

مشکلات سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های خورشیدی در خراسان شمالی حل شد

70 درصد اقتصاد استان وابسته به کشاورزی است

برگزاری کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی در مشهد

گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در خراسان‌شمالی

پروژه «شهربازی بجنورد» روی میز مذاکره با سرمایه‌گذاران!

برنامه چای با نویسنده مهمان خانه های مردم می شود

خادمان و مروجان کتاب الهی در کامیاران تجلیل شدند

پوستکوگلو: اهمیتی نمی‌دهم اگر اخراج شوم!

برای آخرین بازی‌ها برای لیورپول؛ آرنولد برگشت!

هشدار نارنجی هواشناسی/ سامانه بارشی شدید در راه است

از همه دنیا می‌آموزیم، اما دانشمان را در مسیر اهداف بزرگ انسانی قرار می‌دهیم

آهنگ زیبای «این هوا می طلبد» با صدای هوراد

نوازندگی دیدنی از پیانیست معروف چینی؛ لانگ لانگ