پیام خراسان

آخرين مطالب

تطهیر چهره منافقین این‌بار با انتشار یک فایل صوتی توسط بی‌بی‌سی سیاسی

تطهیر چهره منافقین این‌بار با انتشار یک فایل صوتی توسط بی‌بی‌سی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، در روزهای اخیر، انتشار یک فایل صوتی قدیمی منتسب به آیت‌الله حسینعلی منتظری توسط شبکه بی‌بی‌سی فارسی، بار دیگر تلاش این رسانه وابسته به دستگاه‌های امنیتی بریتانیا را برای تحریف تاریخ و تطهیر چهره گروهک تروریستی منافقین و دیگر گروه‌های ضدانقلاب، به اوج رسانده است.
محتوای این فایل صوتی که عمدتاً متکی بر اظهارات شخصی و فاقد اسناد معتبر است، علاوه بر آنکه در بستر زمانی و تاریخی خود قابل تأمل و مناقشه است، از جهات متعدد نیز حاوی ادعاهایی سست و متناقض است که اعتبار راوی و تهیه‌کنندگان آن را به‌شدت زیر سؤال می‌برد.
نخستین نکته قابل توجه در مورد ادعای مطرح‌شده در این صوت، به موضوع نامه‌ای برمی‌گردد که آیت‌الله منتظری مدعی است امام خمینی (ره) در خصوص مجازات اعضای گروه‌های چپ‌گرا و مارکسیستی پس از پایان غائله مرصاد صادر کرده‌اند. در حالی‌که تاکنون حتی یک برگ سند، نامه یا دستخط از حضرت امام مبنی بر چنین حکمی منتشر نشده است. عجیب‌تر آنکه خود آقای منتظری در همین فایل صوتی به صراحت می‌گوید که آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس‌جمهور وقت جمهوری اسلامی، نیز از وجود چنین نامه‌ای بی‌اطلاع بوده‌اند. اگر چنین نامه‌ای واقعاً وجود می‌داشت، چطور ممکن بود یکی از عالی‌ترین مقامات اجرایی کشور از آن بی‌خبر باشد؟ این ابهام، به خودی خود تردیدهای جدی درباره اصالت چنین نامه‌ای ایجاد می‌کند و اساساً وجود آن را در مظان انکار قرار می‌دهد.
در بخش دیگری از همین فایل، ادعایی عجیب‌تر و فاقد هرگونه سند تاریخی مطرح می‌شود؛ آنکه صادق خلخالی در سال 1367، اقدام به اعدام 300 زن و دختر در محل عملیات مرصاد کرده است! این در حالی‌ست که خلخالی در آن سال هیچگونه مسئولیت قضایی یا اجرایی نداشته و صرفاً به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی، پس از اتمام درگیری‌ها از منطقه بازدیدی کوتاه داشته است. حتی یک خط سند رسمی، مصاحبه، گزارش یا خاطره معتبر نیز در تأیید این ادعا وجود ندارد. نسبت دادن چنین اتهام بزرگی به شخصی که اساساً در آن برهه مسئولیتی نداشته، نه‌تنها نشانه‌ای از عدم دقت راوی، بلکه نشانه‌ای از تلاش هدفمند برای جعل تاریخ و تخریب چهره نظام است.
اما بررسی تهیه‌کنندگان این گزارش نیز نکات مهمی را روشن می‌سازد. امید منتظری و فرامرز صیفی کاران، افرادی که پشت تولید این روایت قرار دارند، هردو از خانواده‌های مرتبط با سازمان‌های تجزیه‌طلب، منافقین و گروه‌های چپ‌گرای افراطی هستند. به‌ویژه پدر امید منتظری که از جمله معدومان پرونده تابستان 67 بوده است. طبیعی‌ست که روایت آنان از این واقعه، نمی‌تواند فاقد سوگیری باشد. گویی روایت تاریخ را کسانی در دست گرفته‌اند که خود ذی‌نفع مستقیم در تحریف آن هستند.
از حیث تاریخی نیز، آنچه به عنوان "اعدام‌های گسترده" در تابستان 67 مطرح می‌شود، سال‌هاست که مورد بررسی دقیق محققان مستقل قرار گرفته است. به عنوان نمونه، محمدصادق کوشکی در کتاب مستند و مستدل خود، «تبار ترور»، با استناد به اسناد رسمی، اسامی موجود، و اظهارات خانواده‌ها، تخمین می‌زند که مجموع اعدامی‌های آن سال در حدود 500 نفر بوده است؛ نه هزاران نفر چنانکه رسانه‌های معاند ادعا می‌کنند. این رقم، بسیار منطقی‌تر و قابل دفاع‌تر به نظر می‌رسد، به‌ویژه در شرایطی که بسیاری از زندانیان پیش از تابستان 67، با رأفت اسلامی، از سوی هیئت‌های عفو — که اتفاقاً به‌دستور شخص آیت‌الله منتظری تشکیل شده بودند — مورد عفو قرار گرفتند. متأسفانه بخشی از همان آزادشدگان، مجدداً به گروهک‌های تروریستی پیوستند و نقش‌آفرینی خونینی در عملیات‌های بعدی منافقین ایفا کردند، که نشان‌دهنده مماشات بی‌مورد با آنان بود.
افرادی که در زندان باقی مانده بودند، نه کسانی بودند که بتوان به راحتی از کنار سوابقشان گذشت. این افراد، عموماً کسانی بودند که همچنان بر مواضع الحادی، ارتدادی، یا جنایات کارانه خود اصرار داشتند. برخی حتی از داخل زندان به خرابکاری ادامه داده و درصدد طراحی اقدامات تروریستی بودند. با این اوصاف، برخورد با آنان نه تنها موجه، بلکه از منظر امنیت ملی اجتناب‌ناپذیر بوده است.
نکته دیگر در رد ادعای برخورد جداگانه با گروه‌های چپ‌گرا، عدم شهادت چهره‌های شاخص این جریان نسبت به چنین برخوردی است. به عنوان مثال، فرخ نگهدار — از اعضای ارشد چریک‌های فدایی خلق اکثریت که امروز در جایگاه تحلیل‌گر ثابت همین شبکه بی‌بی‌سی ظاهر می‌شود — تاکنون حتی یک‌بار هم از چنین برخورد مستقلی با همقطاران مارکسیستش سخنی نگفته است. این سکوت معنادار، مؤید آن است که برخورد مستقل و گسترده‌ای با گروه‌های صرفاً چپ‌گرا اساساً رخ نداده و آنچه به عنوان برخورد با گروه‌های چپ عنوان شده، در حقیقت محدود به انشعابات مارکسیستی سازمان منافقین همچون سازمان پیکار، یا گروهک‌های مسلح تجزیه‌طلبی همچون کومله و دموکرات بوده است؛ گروه‌هایی که به‌مراتب از سازمان منافقین نیز در جنایت‌پیشگی پیشی گرفته بودند.
از سوی دیگر، شواهد فراوانی نیز در دست است که نشان می‌دهد نظام اسلامی هیچ‌گاه با کسانی که صرفاً گرایش فکری چپ‌گرایانه داشته‌اند و دست به توطئه و خیانت نزده‌اند، برخورد سختی نداشته است. امروزه ده‌ها استاد دانشگاه با پیشینه فکری چپ، آزادانه در مراکز علمی کشور فعالیت می‌کنند، آثارشان تدریس می‌شود، و برخی حتی در رسانه ملی خاطرات خود را روایت می‌کنند. کتاب‌های خاطرات متعدد از فعالان چپ سابق در دسترس عموم قرار دارد. در جریان یکی از نمایشگاه‌های کتاب نیز، مقام معظم رهبری در بازدید از یکی از غرفه‌ها، با دیدن کتابی از به‌آذین — نویسنده چپ‌گرای قدیمی — احوال وی را جویا شدند. این موارد به‌روشنی نشان می‌دهد که سیاست نظام اسلامی نه برخورد کور و عام، بلکه برخورد مشخص و محدود با عناصر توطئه‌گر و خطرناک بوده است.
در نهایت، روشن است که هدف رسانه‌هایی چون بی‌بی‌سی فارسی از بازنشر چنین اسنادی، نه شفاف‌سازی تاریخی، بلکه پروژه‌ای حساب‌شده برای باز کردن زخم کهنه‌ای است که با بهره‌گیری از ابهامات تاریخی، تطهیر چهره تروریست‌ها، و تهییج خانواده برخی از معدومان، به‌دنبال جابه‌جایی جای جلاد و شهید است. آنان می‌کوشند با ایجاد دوگانه‌ای کاذب از مظلوم و ظالم، چهره نظام اسلامی را مخدوش ساخته، و از این رهگذر، چهره‌های خاکستری جامعه را به صف مخالفان نظام و ولایت فقیه بکشند. این پروژه، با تکیه بر گفتمان «مظلوم‌نمایی» و «دادخواهی»، عملاً در پی آن است تا با استفاده از سندسازی فضا را برای فشارهای خارجی و موج‌سواری سیاسی مهیا سازد؛ به ویژه آنکه در سال‌های اخیر روند غرامت گیری به اسم آسیب دیدگان جنایات ضد حقوق بشری در دادگاه‌های غربی رونقی دوچندان گرفته است و به یک کسب و کار پر سود بدل گشته است.
در چنین شرایطی، وظیفه نخبگان، رسانه‌ها و دلسوزان نظام آن است که با تبیین دقیق ابعاد این واقعه، مانع از تحریف تاریخ و وارونه‌سازی واقعیت‌ها شوند. دفاع از حقیقت، وظیفه‌ای اخلاقی و تاریخی است؛ و سکوت در برابر این تحریف، خیانت به خون شهدایی‌ست که در مقابله با جنایت‌کارترین گروه‌های تروریستی جان باختند.
کد خبر 6442859

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/855313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابراز علاقه فیورنتینا به جذب مولر

آنچلوتی: این کار من نیست، مربی دیگری بیاورید!

سوپرگل فدریکو والورده به بیلبائو از زاویه‌ای جدید

تعویق بازی‌های سری A به دلیل مراسم تشییع پاپ

کسی حق ندارد روی اعصاب فلیک راه برود!

اشتباه نکن بایرن؛ بهترین مدافع آلمان را بخر!

6 تیم و 4 سهمیه؛ در انگلیس برای چمپیونزلیگ می‌جنگند

احضار دو رئیس سابق بارسا در پرونده نگریرا

کونسیسائو: اینتر را حذف می‌کنیم، نه به‌خاطر سه‌گانه!

ایجاد زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در استان از تکالیف دستگاه‌ها است

بیش از 90 زن در تله مکارترین سارق ایران افتادند!

2083 فرزند یتیم و محسنین خراسان جنوبی نیازمند حمایت

کارگروه سرمایه گذاری با سرمایه‌های خرد تشکیل شود

71 پروژه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی خراسان جنوبی آغاز شده است

جشنواره خیران مدرسه ساز خراسان جنوبی 20 اردیبهشت برگزار می‌شود

سرگذشت عجیب مکارترین دزد ایران؛ تعداد شاکیان از 90 نفر گذشت!

رسیدگی به هزار و 25 تخلف بهداشتی دام درخراسان شمالی

برداشت 50 تن گل محمدی در سبزوار

بخشی از اجرای قطعه «ای ایران، ایران» در کنسرت خاطره‌ای با من هست

بررسی «سریال ستایش» از منظر نماد شناسی

بهترین مؤلفه تحقق شعار سال در استان خراسان جنوبی، سرمایه‌گذاری در حوزه گوهر سنگ هاست

خراسان شمالی در اجرای طرح ملی نشانی مکان‌محور جزو استان‌های برتر کشور شد

مصوبه افزایش پرواز‌های ایران‌ایر به بجنورد باید اجرایی شود

کاهش 36 درصدی بارش‌های فروردین‌ ماه در خراسان شمالی

اردوی راهیان بهشت برگزار شد+ تصاویر

سرمای بهاره 10 هزار میلیارد ریال خسارت به باغ‌ها و تاکستان‌های خراسان‌ شمالی وارد کرد

راز طول عمر ذهنی سالمندان؛ کلید در دستان گوشی‌های هوشمند!

6 جسد در یک خانه‌باغ / راز خاموش روستای حوالی ارومیه

راز نیمکت نشینی ستاره استقلال چه بود؟

مهران مدیری و راز مگوی سلطان طنز ایران / همسر دوم مادلینگ و اختلافی که یه دهه اس

مرکز درمانی بیماران خاص بجنورد، فراموشی در برابر تجهیزات میلیاردی

هجوم شاپرک‌ها به مشهد

سوختگی شدید یک زوج مشهدی در آتش‌سوزی مهیب منزل ویلایی

کارگروه ملی زیارت برای نخستین بار در قم تشکیل می شود

رکورد ارزش معاملات بورس دومین بار متوالی در 1404 شکست

حضور 6 تیم خارجی در مسابقات دوومیدانی جام امام رضا (ع)

رقابت‌های دوومیدانی جام امام رضا (ع) از درجه D به C جهانی ارتقا یافت

خدمات پزشکی و پرستاری در منزل در مشهد

یک نفر 480 بار مزاحم اورژانس شد؛ قوه قضاییه به قضیه مزاحمان ورود کند!

در موجی از موسیقی و عطر خاک، نغمه‌های شاه‌جهان در بندرعباس طنین‌انداز می‌شود

صدای خراسان به جهان می‌رسد؛ مهدی آریان از اهمیت جشنواره موسیقی نواحی می‌گوید

معرفی کتاب زندگینامه بی‌ تی‌ اس برای کودکان

حدود دو سوم مصرف‌کنندگان کتاب الکترونیک قانون را دور می‌زنند

رونمایی از «کی بود کی نبود» با صدای ثریا قاسمی

نذر کتاب فارسی ها به 28 هزار جلد رسید

دومین نشست شورای معاونین بنیاد شهرستان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های استان تهران برگزار شد

قیمت عمده میوه و صیفی‌جات

مهار آتش سوزی یک منزل مسکونی در شهر فردوس

تصمیم غیرمنتظره اینزاگی برای دربی برگشت کوپا

به بهانه تولد 43 سالگی کاکا