پیام خراسان

آخرين مطالب

جامعه ایثارگری در تحقق برنامه‌های بنیاد نقش راهبردی داشته باشند گفتگو

جامعه ایثارگری در تحقق برنامه‌های بنیاد نقش راهبردی داشته باشند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران گفت: خواسته ما این است که جامعه ایثارگری نقش راهبردی و تعیین کننده در تحقق برنامه‌های بنیاد شهید و ایثارگرتم داشته باشد.

به گزارش ایثار، سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در جمع تشکل‌های فرهنگی، مذهبی، جهادی و اجتماعی شاهد و ایثارگر استان، ضمن گرامیداشت دهه کرامت و عرض تسلیت حادثه تاسف‌بار بندر شهید رجایی در جنوب کشور اظهار کرد: ابلاغ بحث وفاق و همدلی توسط دولت چهاردهم در بزرگداشت شهدای خدمت همزمان با 30 اردیبهشت ماه به ریاست بنیاد شهید و امورایثارگران و دبیری شورای هماهنگی سازمان تبلیغات را به فال نیک می‌گیریم.
وی ضمن اظهار امیدواری برای توفیق در عمل به سیاست‌های ابلاغی 12گانه، افزود: شرط اتفاق رسالت اجتماعی پذیرش مسئولیت اجتماعی است، راه رسیدن به عدالت اجتماعی نیز سلامت اجتماعی بوده که قطعا جامعه ایثارگری پیش‌قراولان این حرکت ناب هستند.
کهن سال با بیان اینکه روحیه گفتمان می‌تواند الگوساز باشد، خاطرنشان کرد: بازسازی در حوزه ساختاری به این معنا که نقش ظرفیت‌سازی از مزیت‌های داخلی استان داشته باشد، اقدامی است که باید در دستور کارمان باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: اینکه جامعه ایثارگری نقش راهبردی و تعیین کننده در تحقق برنامه‌های بنیاد داشته باشد خواسته واقعی ماست.
این مسئول با تاکید بر اینکه چنانچه برون‌سپاری و پاسخگویی را به سیستم اداری متصل کنیم اثرات خوبی خواهد داشت، عنوان کرد: این کار الگونمایی، اطاعت‌پذیری و همبستگی ایجاد می‌کند.
وی ضمن دعوت به همکاری از تشکل‌های ایثارگری در حوزه‌های مختلف، یادآور شد: متاسفانه نگاه تحقیرآمیزی در جامعه در مواجهه با ایثارگران معزز وجود دارد که البته در برخی موارد مشاهده می‌شود که نیاز به فرهنگ‌سازی دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران با اشاره به 67 تشکل فعال ایثارگری در استان، اظهار کرد: بخش عمده ای از کارها با مشارکت و همراهی این عزیزان صورت می پذیرد، این همایش فرصتی است تا با هم اندیشی و همفکری و راهکار مناسب خدمت خوب و مطلوب به جامعه ایثارگری ارائه دهیم.
سعید کهن‌سال افزود: بخشی دیگر استفاده از طرفیت های استان است که در قالب برنامه های عملیاتی در مرحله اجرا و اقدام قرار می گیرد، اگر قرار است یک خدمتی به جامعه ایثارگری داده شود شما عزیزان" جانبازان و فرزندان شهدا " بهترین و مناسب ترین افراد هستید، در بحث پیگیری قوانین مغفول مانده شما به عنوان یک ظرفیت مهم کمک دهنده و یاری دهنده برای بنیاد محسوب می‌شوید.

پیام خراسان


در این همایش علی زاده معاون فرهنگی آموزشی بنیاد مازندران، ولی زاده فرماندار بابلسر و مسئولین تشکلهای ایثارگران استان حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/859013/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توقیف خودرو‌های حامل سوخت قاچاق در سربیشه

آهنگ جنوبی و محبوب «تریشکو» با خوانندگی حیدو هدایتی

همه گل‌های ریکاردو کاکا برای رئال مادرید

واکنش آموریم به اختلاف 43 امتیازی یونایتد و لیورپول

سجده شکر محمد صلاح بعد از قهرمانی لیورپول

به بهانه تولد 37 سالگی خوان ماتا

14سال از این گل انفرادی و خوشگل مسی در بازی مقابل رئال‌ گذشت

سوپرگل رولاندو ماندراگورا به امپولی از تمام زوایا

قطع ارتباط مسی با بارسلونا

تساوی‌هایی که بلای جان سپاهان شد

روز سرد امارات برای شیاطین سرخ!

مدافع استقلال تیم خرید

آماده‌باش هلال احمر در پی هشدار سیل و آب‌گرفتگی در 19 استان

سازمان هواشناسی کشور اطلاعیه داد

طوفان خسارت‌زا در راه خراسان رضوی

بارش باران در حرم مطهر رضوی

بارش شدید باران در مشهد

اطلاعیه تعطیلی 5 بوستان مشهد به‌دلیل شرایط ناپایدار جوی

نماز جماعت ،قلب تپنده تربیت در مدارس

کنسرت خواننده محبوب در عزای بندرعباس لغو شد

آهنگ «آتشی به جان من» با صدای رضا بهرام

راز و رمز درخشش صلاح در فصل جاری از زبان ستاره مصری

بار جنگ اقتصادی بر دوش کارگران است

فراهم شدن بسترهای جذب سرمایه‌گذار در مشهد همزمان با برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه

حفاظت از جنگل‌های زاگرس دردستورکار مرکز وابسته به سازمان ملل

جانبازان مشاورانی دلسوز برای مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند

قیمت ریال عربستان و شرایط دریافت ارز مسافرتی حجاج

قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو

افت یکدست قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار درجا زد

انتصاب "حسین شبان عشرت آبادی" به عنوان مدیرکل دفتر امور سیاسی خراسان جنوبی

انتصاب "مژگان شریفی" به عنوان مدیرکل دفتر امور اجتماعی خراسان جنوبی

صدور مجوزهای لازم برای فرودگاه گناباد

اتاق اندیشه ورزی استان بستری برای همکاری با کارشناسان دادگستری است

حضور سرزده استاندار خراسان جنوبی در جمع پاکبانان و نیروهای خدمات شهری

رده‌بندی نامزدهای کسب کفش طلا؛ پدیده اسپورتینگ در صدر

لاپورتا: پرز به من تبریک گفت، کنترلم را از دست دادم!

گزارشی از حال و هوای بندر لیورپول بعد از بیستمین قهرمانی این تیم در لیگ جزیره

اینتر دو دستی قهرمانی را به ناپولی تعارف زد

راموس در آستانه ناکامی بزرگ در مکزیک

بازگشت قریب‌الوقوع ستاره بارسا مقابل اینتر

هشدار فوری هواشناسی: 21 استان در خطر طوفان و رگبار شدید؛ آماده باشید!

غبارروبی مضجع امام رضا(ع) در آستانۀ دهۀ کرامت

آهنگ «بی قرار» با صدای پویا بیاتی

برگزاری سی امین دوره مسابقات استانی قرآن و عترت انتظامی خراسان‌جنوبی

کارگروه سوغات زیارت در فارس تشکیل می شود

قبل از شروع فصل تابستان حتما یک بار به کویر بروید

مدیر قراردادها و خرید تجهیزات فولاد سنگان؛ هوشمندسازی فرآیندهای زنجیره تأمین

آنان که در حادثه بندرعباس جان سالم به در بردند ، روزی هزار بار می‌میرند

گزارش تصویری از تجدید بیعت دانش آموز ان بسیجی صالح آبادی با شهدا

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید»