پیام خراسان

آخرين مطالب

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران معاونت امور زنان و خانواده

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مراسم هفته ملی سلامت بانوان با حضور خانم دکتر خزعلی، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

مراسم هفته ملی سلامت بانوان با حضور خانم دکتر خزعلی، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ نشستی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اساتید و متخصصان این حوزه در روز 25 مهر، برگزار شد. این نشست با هدف ارائه و آغاز برنامه هفته ملی سلامت به همت دانشگاه شهید بهشتی و اشتراک برنامه‌هایی با معاونت امور زنان و خانواده، تهیه و تدارک دیده شد، و در پایان مراسم از مدافعان سلامت و کادر درمان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
خانم دکتر خزعلی در ابتدا، با تاکید بر اهمیت سلامت بانوان، عنوان کرد: سلامت بانوان را باید در ابعاد مختلف مورد توجه قرار داد و لوایح و برنامه هایی را بایددر بخش قانون گذاری پیش بگیریم تا بتوانیم زمینه سلامت زنان را افزایش و گسترش دهیم. از این رو؛ باید برنامه ویژه‌ای برای سلامت روان بانوان نیز داشته باشیم، چراکه تاثیرگذاری آن بر جسم، خانواده، فرزندان یک خانواده مشهود است.
وی ادامه داد: زندگی زنان سرپرست خانوار بسیار حائز اهمیت است. حتی اگر بانوانی، سرپرست خانواده نباشند، محور اصلی تغذیه سالم و زندگی پاک یک خانواده به شمار می‌روند و باید به سلامت آن‌ها که موجب ارتقاء سلامت در همه زمینه‌های مختلف می‌شود، توجه ویژه داشت.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: در مراسم زنان روستایی نیز آمار هایی ارائه شد، که نشان می دهد هر جایی که زنان روستایی بیشتر به کار گرفته شدند، 20 درصد بازدهی بیشتر شده است. به هر حال؛ توجه به سلامت زنان روستایی، باعث ماندگاری روستاها، عدم مهاجرت به شهرها و شکوفایی تولید است و این را باید قدر بدانیم. همچنین تامین بیمه سلامت و بهداشت بانوان در بسیاری از روستاها از 5 درصد در سال 57 به 97 درصد رسیده است، اما هنوز هم کفایت نمی‌کند و باید زنان روستایی ، عشایر و همه بانوان را تحت پوشش انواع بیمه قرار بدهیم.
معاون رییس جمهور گفت: در سفرهای استانی لزوم توجه افزون و رسیدگی به زنان عشایر مشهود بود. چراکه با شرایط خاص و سخت زندگی‌شان، زمینه سلامت برای آن‌ها آنگونه که شایسته است فراهم نیست و این مسئله نیاز به راهکار اساسی دارد.
خانم خزعلی با بیان اینکه کرونا مسئله جدی این روزها است، افزود: امروز به سلامت بانوان و بهداشت روانی نامگذاری شده و باید توجه داشت که بانوان به لحاظ روحی و روانی آسیب‌پذیرتر هستند و باید مورد توجه ویژه قرار گیرند. چراکه طبق تحقیقات در دوران کرونا آسیب‌هایی نظیر؛ بی‌اشتهایی، استرس و افسردگی در مردان 10 درصد و در زنان 27 درصد بوده است. همچنین در افراد زیر 50 سال نیز آسیب های روانی در مردان به بالای 40 درصد اما در زنان به بالای 60 درصد می‌رسد. این نکات نشان می‌دهد که آسیب ها بیشتر به سمت بانوان متمایل شده و باید راهکارهای مناسبی از جانب حاکمیت و مراکز متولی سلامت، برای آن‌ها تدارک دیده شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: درست است که آمار مرگ و میر در مردان بیشتر از زنان است. اما آسیب همین اتفاق هم، به زندگی خانواده و زنان وارد می‌شود. چرا که زنان سرپرست خانوار بیشتر می شوند، در حالیکه می‌توان با بسیاری از مرگ و میرها، با تغذیه سالم و تغییر در سبک زندگی مقابله کرد.
در پایان مراسم، خانم دکتر خزعلی به همیاری و کمک افراد متخصص و کاردان در این زمینه ابراز امیدواری کرد و گفت: باید برای سلامت بانوان به لحاظ روحی،جسمی و اجتماعی، برنامه هایی را به صورت اجرایی و عملیاتی داشته باشیم و در این مسیر از نظرات و ارایه راهکار توسط نخبگان و صاحب نظران استقبال می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/419692/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هری‌ کین: در بایرن خوشحالم، به لیگ برتر برنمی‌گردم

پوستکوگلو: مصدومیت‌های اوایل فصل ما را تضعیف کرد

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه در سال جاری برنامه‌های جامعی داریم

آماده سازی 39 بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت

آهنگ «دلبر خوش مهارت» با صدای فرزاد فرخ

وضعیت آب و هوا خراسان جنوبی فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی خراسان جنوبی 24 ساعت آینده | آب و هوای بیرجند در روز سیزده بدر + هواشناسی بیرجند

غرق شدن هولناک مرد جوان در منطقه شنا ممنوع

تعطیلی ادارات استان خراسان جنوبی پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات بیرجند تعطیل است؟

راز استخوان‌های سالم در یک میوه خشک!

آماده‌باش 200 نیروی شهرداری بجنورد در روز طبیعت

راز سکانس جنجالی پایتخت 7: چرا این صحنه صدای همه را درآورد؟

وزیر ورزش و جوانان فردا به خراسان شمالی سفر می‌کند

آمار مصدومان تصادفات نوروزی خراسان‌شمالی به 690 نفر رسید

راز خانوادگی فاش شد | احمد الشرع از سایه بیرون آمد

دنیامالی: می‌خواهیم صدها بار پرچم ایران را برافراشته کنیم

اقامه نماز عید فطر اهل سنت در صالح آباد + عکس و فیلم

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند/ تلاش‌مان برافراشته شدن صدها بار پرچم ایران است

هشدار وزش باد گرم در این استان/ در جنگل آتش روشن نکنید

مونوکسید کربن جان جوان 34 ساله مشهدی را گرفت

آغاز توزیع گوشت گوساله گرم وارداتی در مشهد

پس از 7 هزار سال، دوباره زنده شد/ موجودی که قرن‌ها خفته بود

راز تپه “کشتی نوح” در آرارات فاش شد

بشرویه؛ تلفیق تاریخ، طبیعت و میهمان‌نوازی کویری

تبیین گفتمان ولایت و نقش روحانیت در حل مسائل جامعه

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ولورهمپتون به دنبال دروسی

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

فلیک: قهرمانی‌های بیشتری می‌خواهیم

با پرهیز از رهاکردن زباله در طبیعت، بر بازیافت تمرکز می‌کنیم

اختصاص حدود 350 دستگاه اتوبوس برای مراکز تفرجگاهی مشهد

آهنگ احساسی «ما دو نفر» با صدای حامد برادران

نماهنگی زیبا از قطعه «پرواز قوها» با صدای علیرضا قربانی

پیش بینی آب و هوای مشهد فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

مسافران حرفه‌ای شمال، این بار مراوه‌تپه را تجربه کنید

وضعیت آب و هوا لرستان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی لرستان 24 ساعت آینده | آب و هوای خرم آباد در روز سیزده بدر + هواشناسی خرم آباد

تامین و توزیع 250 تن سیب‌زمینی وارداتی در شهرستان مشهد

آینده‌ای بدون جنگل و غذا؟

یک کشته و 8 مصدوم در محور ده محمد_ عشق آباد

افزایش ابر و وزش باد در خراسان جنوبی

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

مسی با امباپه و هیچ بازیکنی قابل مقایسه نیست

اجرای ترانه ماندگار «بوی عیدی» توسط امیر تاجیک

راز بقای ساتا در گرداب | چگونه یک سازمان ثبات را به بازنشستگان هدیه داد و به غول اقتصادی بدل شد؟

122 میلیون مسلمان مسجدالحرام و مسجدالنبی را زیارت کردند

راز سفر فرمانده سنتکام به تل آویو