پیام خراسان

آخرين مطالب

پرنده خبر داد:

آیین‌نامه اجرایی مقاوله‌نامه 155 ایمنی و بهداشت شغلی تدوین و تصویب شد/ فعالیت بیش از 25 هزار کمیته حفاظت فنی در سراسر کشور وزارت رفاه

  بزرگنمايي:

پیام خراسان -

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیرشورای عالی حفاظت فنی از تدوین آیین‌نامه اجرایی مقاوله‌نامه 155 ایمنی و بهداشت شغلی در اردیبهشت‌ماه امسال توسط شورای عالی حفاظت فنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تصویب در هیئت دولت خبر داد و گفت: آیین‌نامه اجرایی مقاوله‌نامه 155 ایمنی و بهداشت شغلی از فردا، 18 بهمن‌ماه در سراسر کشور لازم‌الاجراست.
به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احمدرضا پرنده» در نخستین همایش تبیین قرارگاه آموزش ایمنی کار و توانمندسازی کارفرمایان کارگاه‌های زیر 10 نفر، گفت: جمهوری اسلامی ایران به مقاوله‌نامه 155 ایمنی و بهداشت شغلی پیوسته است و از 18 بهمن‌ماه امسال این مقاوله‌نامه در تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی لازم‌الاجرا می‌باشد.
وی افزود: قانون مقاوله‌نامه 155 ایمنی و بهداشت شغلی توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و پس از تأیید توسط شورای نگهبان، آیین‌نامه اجرایی توسط شورای‌عالی حفاظت فنی تدوین و توسط وزیر محترم کار به دولت ارسال و پس از طرح در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت در اردیبهشت‌ماه سال‌جاری در هیئت دولت تصویب شد و به کلیه وزارتخانه‌ها ابلاغ شد.
پرنده بیان کرد: کلیه کارکنان در تمامی مشاغل کشور و در تمامی دستگاه‌های دولتی، خصوصی و عمومی، مشمول مقاوله‌نامه 155 ایمنی و بهداشت شغلی می‌شوند.
وی تأکید کرد: براساس این مقاوله‌نامه کلیه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی موظف به ارائه گزارش سالانه در زمینه ایمنی و بهداشت شغلی به وزارت کار هستند و کمیته ملّی راهبردی اجرای آیین‌نامه ایمنی و بهداشت شغلی 155 در وزارت کار تشکیل شده و مدیران‌کل مرتبط ایمنی و بهداشت شغلی تمامی وزارتخانه‌ها و شرکای اجتماعی کارفرمای و کارگری عضو این کمیته هستند.
مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت کار را نظارت بر حفظ و صیانت نیروی کار و ارتقای ایمنی نیروی کار، اعلام و اضافه کرد: وظیفه ایجاد شرایط ایمن محیط کار براساس ماده 95 قانون کار و فصل چهارم قانون کار برعهده کارفرمایان است و کارفرمایان باید نسبت به تأمین شرایط ایمن کار، تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایمن، تهیه وسایل حفاظت فردی استاندارد، آموزش ایمنی به کارگران و نظارت بر انجام کار در شرایط ایمن را انجام بدهند و از طرفی نیروی کار نیز باید با توجه به آموزش‌های کسب نموده در حوزه ایمنی موارد ایمنی در کار را رعایت و از وسایل حفاظت فردی که در اختیار وی قرار داده شده، استفاده نماید.
وی خاطرنشان ساخت: تأسیس کمیته حفاظت فنی برای تمامی کارگاه‌های بالای 25 نفر الزامی است و کارگاه‌های زیر 25 نفر نیز برحسب شرایط کار باید کمیته حفاظت فنی داشته باشند.
پرنده همچنین از فعالیت بیش از 25 هزار کمیته حفاظت فنی در سراسر کشور خبر داد.
17 بهمن 1402 22:12
کد خبر : 334,810
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/640988/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هری‌ کین: در بایرن خوشحالم، به لیگ برتر برنمی‌گردم

پوستکوگلو: مصدومیت‌های اوایل فصل ما را تضعیف کرد

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه در سال جاری برنامه‌های جامعی داریم

آماده سازی 39 بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت

آهنگ «دلبر خوش مهارت» با صدای فرزاد فرخ

وضعیت آب و هوا خراسان جنوبی فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی خراسان جنوبی 24 ساعت آینده | آب و هوای بیرجند در روز سیزده بدر + هواشناسی بیرجند

غرق شدن هولناک مرد جوان در منطقه شنا ممنوع

تعطیلی ادارات استان خراسان جنوبی پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات بیرجند تعطیل است؟

راز استخوان‌های سالم در یک میوه خشک!

آماده‌باش 200 نیروی شهرداری بجنورد در روز طبیعت

راز سکانس جنجالی پایتخت 7: چرا این صحنه صدای همه را درآورد؟

وزیر ورزش و جوانان فردا به خراسان شمالی سفر می‌کند

آمار مصدومان تصادفات نوروزی خراسان‌شمالی به 690 نفر رسید

راز خانوادگی فاش شد | احمد الشرع از سایه بیرون آمد

دنیامالی: می‌خواهیم صدها بار پرچم ایران را برافراشته کنیم

اقامه نماز عید فطر اهل سنت در صالح آباد + عکس و فیلم

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند/ تلاش‌مان برافراشته شدن صدها بار پرچم ایران است

هشدار وزش باد گرم در این استان/ در جنگل آتش روشن نکنید

مونوکسید کربن جان جوان 34 ساله مشهدی را گرفت

آغاز توزیع گوشت گوساله گرم وارداتی در مشهد

پس از 7 هزار سال، دوباره زنده شد/ موجودی که قرن‌ها خفته بود

راز تپه “کشتی نوح” در آرارات فاش شد

بشرویه؛ تلفیق تاریخ، طبیعت و میهمان‌نوازی کویری

تبیین گفتمان ولایت و نقش روحانیت در حل مسائل جامعه

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ولورهمپتون به دنبال دروسی

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

فلیک: قهرمانی‌های بیشتری می‌خواهیم

با پرهیز از رهاکردن زباله در طبیعت، بر بازیافت تمرکز می‌کنیم

اختصاص حدود 350 دستگاه اتوبوس برای مراکز تفرجگاهی مشهد

آهنگ احساسی «ما دو نفر» با صدای حامد برادران

نماهنگی زیبا از قطعه «پرواز قوها» با صدای علیرضا قربانی

پیش بینی آب و هوای مشهد فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

مسافران حرفه‌ای شمال، این بار مراوه‌تپه را تجربه کنید

وضعیت آب و هوا لرستان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی لرستان 24 ساعت آینده | آب و هوای خرم آباد در روز سیزده بدر + هواشناسی خرم آباد

تامین و توزیع 250 تن سیب‌زمینی وارداتی در شهرستان مشهد

آینده‌ای بدون جنگل و غذا؟

یک کشته و 8 مصدوم در محور ده محمد_ عشق آباد

افزایش ابر و وزش باد در خراسان جنوبی

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

مسی با امباپه و هیچ بازیکنی قابل مقایسه نیست

اجرای ترانه ماندگار «بوی عیدی» توسط امیر تاجیک

راز بقای ساتا در گرداب | چگونه یک سازمان ثبات را به بازنشستگان هدیه داد و به غول اقتصادی بدل شد؟

122 میلیون مسلمان مسجدالحرام و مسجدالنبی را زیارت کردند

راز سفر فرمانده سنتکام به تل آویو