اطلاعیه مهم برای حقوق بگیران و بازنشستگان بیمه تامین اجتماعی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - سایت سرگرمی روز :
محمد باقری نژاد افزود: در شهرستان 14 هزار و 15 نفر بیمه شده اصلی، 20 هزار و 824 نفر تبعی، چهار هزار و 263 نفر مستمریبگیر اصلی و هشت هزار و 512 نفر تبعی مستمری بگیران از خدمات تامین اجتماعی بهره مند هستند.
وی ادامه داد: بیمه شده های اجباری با چهار هزار و 268 نفر بیشترین تعداد بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی را تشکیل داده و بیمهشدههای خاص، مقرریبگیران بیمه بیکاری، بیمه شدههای توافقی و دیگر گروههای بیمه شده در ردههای بعدی قرار دارند.
این مسئول افزود: گروه بیمهشدههای خاص شامل قالیبافان 361 نفر، کارفرمایان صنفی 65 نفر، بیمه شدههای اختیاری 437 نفر، کارگران ساختمانی هزار و 123 نفر، رانندگان 2هزار و 196 نفر و مشاغل آزاد هزار و 325 نفر را تشکیل میدهند.
باقری نژاد تصریح کرد: پرداختی های سازمان تامین اجتماعی در قالب تعهدات بلند مدت (مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت) و کوتاه مدت به بیمه شدگان پرداخت می شود.
وی گفت: طی سال جاری سه هزار میلیارد ریال بابت تعهد بلند مدت و 70 میلیارد ریال بابت تعهد کوتاه مدت و حدود 30 میلیارد ریال بابت بیمه بیکاری به حدود سه هزار و 500 نفر از بازنشستگان و از کار افتادگان و بازماندگان تحت پوشش تامین اجتماعی پرداخت شده است.
باقری نژاد ادامه داد: تعهدات کوتاه مدت اعم از غرامت دستمزد زمان بیماری، بارداری بانوان، کمک هزینه های ازدواج و پزشکی و و تعهدات بلند مدت شامل بازنشستگی، از کارافتادگی و بازماندگان است که سازمان در این موارد تعهدات خود را به مخاطبان ارائه می دارد.
وی ادامه داد: یک هزار و 150 کارگاه تولیدی، فنی، صنعتی و کشاورزی شهرستان زیر پوشش این بیمه هستند.
رییس شعبه تامین اجتماعی ابرکوه از عموم شهروندان و به ویژه دانشجویان، زنان خانه دار و دختران مجرد و کارفرمایانی که تاکنون تحت پوشش هیچ نوع بیمه ای قرار نگرفته اند درخواست کرد که با مراجعه حضوری به شعبه و یا مراجعه غیر حضوری به سامانه ES. TAMIN. IR از مزایای طرح بیمه فراگیر خانوار ایرانی برخوردار شوند.
مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: نزدیک به سه میلیون نفر در کشور عضو و بیمه شده این صندوق هستند و سهم خراسان رضوی در این زمینه حدود سه درصد است.
حامد قادر مرزی در دیدار با استاندار خراسان رضوی افزود: این بیمه میتواند شاخص فقر را در جامعه کاهش و شاخص توسعه انسانی را نیز افزایش دهد و تشکیل آن یک اقدام موثر است.
وی در این دیدار به اهمیت بیمه اجتماعی اشاره و بیان کرد: نتایج مثبت این بیمه سال های آینده در کشور قابل مشاهده خواهد بود.
استاندار خراسان رضوی نیز در این دیدار بر اهمیت بیمه اجتماعی برای بهبود معیشت کشاورزان و روستاییان تأکید کرد و گفت: این بیمه میتواند نقش بسزایی در کاهش فقر و ارتقاء سطح زندگی در مناطق روستایی داشته باشد.
غلامحسین مظفری افزود: باید همکاری بیشتری میان دولت و صندوق بیمه اجتماعی صورت گیرد. توسعه بیمه اجتماعی میتواند به عنوان یک ابزار مؤثر در راستای توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی در استان خراسان رضوی نمود داشته باشد.
مدیرکل تامین اجتماعی قم گفت: هماکنون 17 هزار و 53 کارگاه فعال در سطح این استان وجود دارد که مشمول بیمه تامین اجتماعی هستند.
سید علی موسوی روز پنجشنبه به مناسبت ایامالله دهه فجر در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: اکثر کارفرمایان استان قم با استقبال از خدماتدهی سازمان، در تعامل دوسویه و مثبت با تامین اجتماعی هستند.
وی اصلاح نگاه و فرهنگ مردم نسبت به تامین اجتماعی را از نقاط مثبت و قابل دفاع در خصوص عملکرد این ادارهکل دانست.
وی با اشاره به اجرای بیمه کارگران ساختمانی، تعداد کارگران ساختمانی بیمهشده استان قم در حال حاضر را 13 هزار و 100 نفر عنوان و تاکید کرد: با اقدامات سازنده و نگاه حمایت مدارانه مدیران ارشد سازمان تامین اجتماعی، پرونده کارگران ساختمانی معرفی شده از مراجع ذیصلاح جهت بیمه شدن در حال تکمیل و پیگیری مجدانه است.
موسوی با بیان اینکه دهه فجر نمادی از معرفی خدمات و دستاوردهای دستگاههای اجرایی به افراد جامعه است، گفت: تامین اجتماعی از جمله مهمترین سازمانهای خدمتگزار به طیف وسیعی از مردم استان است که وظیفه بزرگی در زمینه خدمترسانی به مردم قبل از تولد تا بعد مرگ را برعهده گرفتهاست.
وی افزود: تامین اجتماعی متعلق به آحاد کارگران و بیمهشدهها بوده و سرمایه آن، حقالناس است که هر برنامهریزی و فعالیتی که در این سازمان انجام میشود، باید مبتنی بر رعایت حقوق کارگرانی باشد که طی سالها پرداخت حق بیمه به سازمان، انتظار برخورداری از خدمات آن را دارند.
وی با تاکید بر اینکه تحمیل هرگونه بار مالی جدید به سازمان تامین اجتماعی بدون تامین منابع آن، موجب تضییع حقوق کارگران و بیمهشدههای این سازمان خواهد بود، گفت: با توجه به این موضوع، برآورده نمودن انتظارات مخاطبان و شرکای اجتماعی سازمان در جهت بهبود، ارائه بهینه و دسترسی آسان به خدمات با استفاده از فناوریهای نوین از مهمترین مواردی است که نیازمند برنامهریزی دقیق در این زمینه است.
موسوی ، سازمان تامین اجتماعی را واسطه افزایش سرمایههای اجتماعی جامعه دانست و گفت: نهادهایی همچون تامین اجتماعی شاخص عقلانیت و تلاش در هر جامعه است؛ هر اندازه تامین اجتماعی توانمند باشد، جامعه آرامش و امنیت روانی و اجتماعی بیشتری را تجربه خواهد کرد و بالطبع هر قدر هم از بحران دورتر باشد، جامعه در شرایط مناسبتر قرار میگیرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/823083/