سرهنگ سلامی: ظرفیتهای ملی برای تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت یک اولویت اساسی است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران امروز در جلسه هیئت مدیره موزه دفاع مقدس و مقاومت استان که به ریاست «عبدالرضا دادبود» سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات والفجر هشت، اظهار داشت: ظرفیتهای ملی برای تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت به عنوان یک اولویت اساسی در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مازندران باید مد نظر قرار بگیرد و به صورت مرتب این جلسات پیشبرنده باشد و تصمیمات و برنامهریزیها باعث پیشبرد کارها شود.
وی افزود: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران یک پروژه عظیم، ارزشی و انقلابی در استان مازندران است و امروز با گذشت قریب به دو دهه از آغاز ساخت این موزه شاهد پیشرفت 60 درصدی آن هستیم.
سرهنگ سلامی ادامه داد: برای تکمیل این مجموعه، روند اعتبارات دولتی مازندران که به عنوان اولویت فرهنگی استان و حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید قرار بدهیم کفایت نمیکند و باید با روشهای دیگر و بهرهگیری از ظرفیتهای مختلف تلاش کنیم که در یک برنامه زمانبندی شده موزه دفاع مقدس و مقاومت را به عنوان نماد مجاهدت، ایستادگی و مقاومت مردم غیور دیار علویان به سرانجام برسانیم.
این مسئول اضافه کرد: تلاش در این زمینه یک مجاهدت بزرگ شمرده میشود که برای انتقال ارزشهای حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به نسل آینده در قالب این موزه قرار خواهد گرفت.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران، پیگیری اعتبار مصوب آخرین سفر رئیس جمهور شهید به استان در خصوص مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس و بکارگیری طرحهای مولدسازی جهت تکمیل این موزه را مورد تأکید قرار داد و گفت: تکالیف اجتماعی سازمانها، نهادها و دستگاههای ملی به ویژه وزارت نفت که شامل توافقاتی برای ساخت و بازرسازی تانک فارمهای جزیره خارک میشود و همچنین اعتبارات فرا شهرستانی و ظرفیتهای دولت، اعتبارات متوازن و ظرفیتهای مختلف استان و طرحهای نیمه تمام از جمله پیشنهاداتی است که در حوزه تقویت اعتبارات حوزه دفاع مقدس باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه باید این نگاه را مسئولان استانی داشته باشند که موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران، مقری از مقرهای رزمندگان اسلام است و نشر و ترویج ارزشهای دفاع مقدس از اینجا میجوشد و در حال حاضر هم بیش از 100 هزار نفر سالانه از این مکان بازدید میکنند.
سرهنگ سلامی با تأکید بر اینکه شهرداری مرکز استان باید تمرکز ویژهای در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران داشته باشد، گفت: همچنین شهرداریهای شهرستانها نیز باید برای نمادسازی شهرهای خود در موزه دفاع مقدس و مقاومت پای کار بیایند.
این مسئول با تأکید بر فعال شدن مجمع خیرین دفاع مقدس در حوزههای مختلف از جمله صنعت، اصناف، اوقاف، معدن، اذعان داشت: خیرین شاخص ظرفیتهایی هستند که میتوانند در خصوص موزه دفاع مقدس و مقاومت کمک باشند و ما این را دنبال میکنیم که انجام بدهیم.
وی با تأکید بر حفظ و نگهدای امکانات ضایعاتی بعضی از ادارات افزود: تلاش شود اولویت با موزه دفاع مقدس باشد چراکه بعضی از آنها اثر دفاع مقدسی و حوزه انقلاب اسلامی هستند.
سرهنگ سلامی با اشاره به توافقات بعضی از دستگاههای ملی از جمله بنیاد مستضعفان به موزه دفاع مقدس و مقاومت، گفت: تحقق این امر نیازمند پیگیری استانی و رایزنی بیشتر دارد.
این مسئول بحث مولدسازی و ساخت پل شهدای غواص و وردیهای موزه دفاع مقدس و مقاومت استان را جزو مهمترین انتظارات از وزارت راه و شهرسازی دانست که نیاز به پیگیری مسئولان استانی دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران تأکید کرد: شهرداریهای شهرهای مختلف استان در حوزه یادمانهای شهدای گمنام وظیفه دارند و انتظار میرود از مجموع 181 یادمان شهدای گمنام استان 23 یادمان که در داخل شهرها قرار گرفتند را تکمیل و به بهره برداری برسانند.
به گفته سرهنگ سلامی، جلسات هیأت مدیره موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران به صورت دوماهه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/827682/