پیام خراسان

آخرين مطالب

تلاش خالصانه راز محبوب شدن در نزد مردم و خداوند است گفتگو

تلاش خالصانه راز محبوب شدن در نزد مردم و خداوند است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی بعدازظهر دوشنبه در سخنرانی پیش از مراسم ترتیل قرآن کریم در حرم بانوی کرامت با تبیین آیه 96 سوره مریم آیه مربوط به پوش ملی زندگی با آیه‌ها گفت: در این آیه می‌خوانیم إِنَّ ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ وَعَمِلُواْ ٱلصَّٰلِحَٰتِ سَیَجۡعَلُ لَهُمُ ٱلرَّحۡمَٰنُ وُدّٗا، قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی خدای رحمان برای آنان در دل‌ها محبتی قرار خواهد داد.
مفسر قرآن کریم گفت: آیه 96 سوره مبارکه مریم آیه مهمی است و خداوند بر این امر تاکید دارد که تلاش صادقانه رمز و راز موفقیت و وحدت امت اسلام است.
وی افزود: اگر ملتی بداند برای رسیدن به محبوبیت، باید خالصانه تلاش کند و همگان از مردم و مسئولان در این زمینه باید همت و تلاش خالصانه ای داشته باشند، خداوند نیز برکات خود را نازل می‌کند و آن جامعه محبوب خواهد شد.
حجت الاسلام حاج ابوالقاسم گفت: همه انسان‌ها دوست دارند محبوب باشند و مورد ستایش دیگران قرار گیرند که برخی‌ها از مسیر شهرت به دنبال این موضوع هستند که راه انحرافی است و چرا که شهرت زودگذر و تمام شدنی است.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه کسانی که به خاطر ثروت افراد، دور کسی را می‌گیرند به پول او وابسته هستند و این محبوبیت واقعی نیست افزود: برخی‌ها به واسطه ثروت به دنبال محبوبیت هستند و برخی دیگر از طریق قدرت که این افراد باید بدانند که اگر مردم به آنان توجه می‌کنند یا از سر ترس است یا طمع و شخصی که دارای قدرت است در نگاه مردم محبوب نیست.
مفسر قرآن کریم عنوان کرد: اگر انسان ایمان به خدا داشته باشد و با خدای خود ارتباط قلبی برقرار کند و تقوا در رفتار و کردار او مشهود باشد، این فرد محبوب خواهد بود.
وی گفت: اینکه افراد جان و مال خود را برای دفاع از کشور و دین اسلام فدا می‌کنند، نام آنان در تاریخ ماندگار خواهد بود و قلب‌های انسان را به خود جلب خواهد کرد و تلاش خالصانه رمز و راز محبوبیت است.
استاد حوزه علمیه قم گفت: در سوره صافات وقتی خداوند نام پیامبران بزرگ خود را می‌برد سلام و درود به آنان می‌فرستد و بیان می‌کند که پاداش نیکوکاران اینگونه است.
حجت الاسلام حاج ابوالقاسم افزود: پیامبر اسلام فرمود، هر کسی می‌خواهد گرامی‌ترین مردم باشد با تقوا باشد که در این صورت نزد مردم محبوب می‌شود.
مفسر قرآن کریم بیان کرد: امام راحل فردی با تقوا و ظلم ستیز و عدالت‌خواه و طرفدار مردم و با صداقت بوده که این موارد جاذبه امام است.
وی افزود: راز محبوبیت شهدایی همانند حاج قاسم سلیمانی نیز همین بود و او همواره به دنبال دفاع از وطن بود و خود را سرباز کشور می‌دانست و امروز مزار او در همه ساعت‌ها زائر دارد و این نشانه محبوبیت این شهید است.
استاد حوزه علمیه قم گفت: باید دعا کنیم که خداوند به من خلوص نیت و تلاش خالصانه عنایت کند و اهل عمل به تعالیم قرآنی قرار دهد.
کد خبر 6410847

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/834908/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمبود آب شرب روستایی در بخش کدکن

همه عالم اسما الهی هستند

قتل هولناک زن هنرمند و پولدار در برابر کلانتری

اوقات شرعی مشهد در 28 اسفندماه 1403

فیزیکدانان برای اولین بار نور را به یک «ابرجامد» تبدیل کردند

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

همه ما باید بتوانیم در جایی که هستیم رضایت مردم را جلب کنیم

آزادی یک زندانی مالی در سایه همدلی رسانه های شیراز / حرکت بی نظیر خبرنگاران و عکاسان خبری استان فارس برای نخستین بار

فودن: با این سناریو فصل ضعیف سیتی جبران می‌شود

خلاصه بازی آاس رم 1 - کالیاری 0

تحقق وعده مدیرعامل فولاد شرق خراسان در واردات تجهیزات خارجی

محدودیت‌های ترافیکی شب‌های قدر و تحویل سال 1404 در مشهد اعلام شد

دو پروژه آموزشی رفاهی و پنج باب مغازه طرح تجاری سازی آموزش و پرورش ناحیه پنج مشهد افتتاح شد

جوان‌ترین فرمانده سپاه شهرستان در خراسان شمالی منصوب شد

مزایای رزرو زودهنگام بلیط قطار مشهد اهواز چیست؟

میثاقیان : استادیوم امام رضا مثل ورزشگاه بایرن است

با متجاوزان به حقوق بیت المال در نوروز 1404 قاطعانه برخورد خواهد شد

قیمت میوه و تره‌بار تهران ویژه شب عید اعلام شد (27 اسفند)

سرهنگ خواست خدایی: کتاب صوتی خاطرات شهید «محمد حسین پذیرش» منتشر شد

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

کومان: مهار کردن لامین یامال غیرممکن نیست

مشکل عجیب اسپالتی؛ تمرین ایتالیا فقط با 9 بازیکن!

استقبال بلژیک از کورتوا با عروسک سرخپوش

چرا مسی به آرژانتین دعوت نشد؛ بازی دیشب اضافی بود

رونالدو سرحال و قبراق در کمپ پرتغال

سومین مصدوم اسپانیا؛ کمپ لاروخا خالی می‌شود

دیدار صمیمی توخل با سه‌شیرها؛ محبوب مثل توماس!

دشان کوتاه آمد تورام به اینتر برمی‌گردد!

خشم هانسی فلیک از تاریخ بازی‌ معوقه بارسا

انتصاب دکتر مصطفی اسدی به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش مایه امید و تغییرات تحول‌آفرین به نفع نظام تعلیم و تربیت استان است

پیشنهاد یک آهنگ شاد؛ «ایرانی اصل» از ماکان بند

«ایلیا» را با اجرای علی اکبر قلیچ تماشا کنید

«بهار»، ملودی آرامش بخش طبیعت از پیتر بی. هالند

پیروزی شاگردان محمود فکری در دقایق تلف شده

مربی استقلالی، سال را با برد تمام کرد

عرضه میوه ویژه شب عید در بازارچه‌های شه راز شیراز

ظریف بالاخره راز استعفایش را فاش کرد

صدور حکم اعدام برای عامل قتل نیان دختر 7 ساله بوکانی

انتشار دو اثر جدید؛ «هُون اُوسْتا» و «تِراویس» در بازار کتاب

تأکید بر معرفی نویسندگان خوزستانی و ترویج کتابخوانی

نویسندگان خوزستانی و آثار آن‌ها به عموم مردم معرفی شوند

نشر مروارید این کتاب ها را برای عید نوروز پیشنهاد می دهد

کتاب «چگونه فوتبال تماشا کنیم» از رود گولیت؛ قسمت ششم: آشنایی با قواعد فوتبال انگلیس

سرپرست سازمان سمت منصوب شد

بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد

بازدید بازرس کل خراسان جنوبی از انبارهای میوه طرح تنظیم بازار

واکنش پی‌اس‌جی به ویدیوی جنجالی؛ گپ دوستانه بود

لوئیس ساها هفت برابر رونالدو ثروتمند است!‏

پوستکوگلو اخراج می‌شود، شاید در همین فیفادی!

غیبت مسی در فهرست نهایی آرژانتین!