پیام خراسان

آخرين مطالب

سون: بازیکنان در تیم ملی انرژی زیادی می‌گیرند ورزشی

سون: بازیکنان در تیم ملی انرژی زیادی می‌گیرند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /سون هیونگ‌مین در نشست خبری پیش از دیدار تیم ملی کره جنوبی مقابل عمان در مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2026 در قاره آسیا که در ورزشگاه "گویانگ" برگزار شد، شرکت کرد.
او در پاسخ به این سؤال که "در تاتنهام بیشتر به‌عنوان بازیکن تعویضی به میدان می‌روید، آیا مشکل بدنی دارید؟" گفت: "شرایط بدنی‌ام عالی است. وضعیت جسمانی‌ام بهتر از هر زمان دیگری است."
با این حال، اخیراً دقایق بازی سون کاهش یافته و بیشتر به‌عنوان بازیکن تعویضی به میدان می‌رود. در دیدار حساس ماه گذشته مقابل منچسترسیتی، او روی نیمکت بود و در نیمه دوم وارد زمین شد. در دیدار مقابل بورنموث نیز به‌عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت. همچنین در بازی قبلی برابر فولام، سون در ترکیب اصلی حضور نداشت و از روی نیمکت وارد زمین شد.

پیام خراسان

سون در پاسخ به سوالی درباره وضعیت جسمانی‌اش توضیح داد: «از آنجا که بازی‌های زیادی داشته‌ایم، به نظر می‌رسد که سرمربی تیم باشگاهی‌ام (پوستکوگلو) برای ایجاد شرایط بهتر چنین تصمیمی گرفته است.»
او در ادامه تأکید کرد: «وضعیت جسمانی‌ام کاملاً خوب است. در شرایط بسیار خوبی قرار دارم.»
بازار


کره جنوبی در پنجره بازی‌های ملی ماه مارس دو دیدار در مرحله سوم انتخابی جام جهانی برگزار می‌کند. پس از مصاف با عمان، آن‌ها به مصاف اردن خواهند رفت. اگر کره‌جنوبی هر دو بازی را ببرد، بدون توجه به نتایج سایر مسابقات، صعودش به جام جهانی را قطعی خواهد کرد.
سون هیونگ‌مین که این اولین بازی ملی‌اش در سال 2024 محسوب می‌شود و همچنین پس از پنج ماه اولین بار در خانه مقابل هواداران کره‌ای به میدان می‌رود، عزم خود را برای پیروزی برابر عمان جزم کرده است.
او گفت: «انتظار دارم که هواداران فوتبال انتظارات بالایی از اولین بازی سال داشته باشند. در تیم هم احساس مسئولیت زیادی وجود دارد که باید یک بازی خوب ارائه دهیم. همیشه گفته‌اند که باید اولین گام را درست برداشت. من هم می‌خواهم شروع خوبی در اولین بازی امسال داشته باشم.»
وی افزود: «در دوران فوتبالم هرگز به بازی بعدی پیش از اتمام بازی فعلی فکر نکرده‌ام. شاید شرایط فعلی آسان به نظر برسد، اما نباید لحظات سختی را که در گذشته پشت سر گذاشته‌ایم، فراموش کنیم. تیم ما که به این مرحله رسیده، شایسته تحسین است.»
در این اردوی تیم ملی، چهره‌های جدیدی مانند کیم دونگ‌هون (دروازه‌بان) و جو هیون‌تک (مدافع) از تیم کیمچئون حضور دارند.


سون درباره برخوردش با بازیکنان تازه‌وارد گفت: «وقتی بازیکنان جدیدی به تیم ملی اضافه می‌شوند، همیشه به یاد اولین روزی می‌افتم که خودم به این تیم دعوت شدم. تیم ملی جایی است که بهترین و آماده‌ترین بازیکنان فوتبال کشور گرد هم می‌آیند تا به یک هدف واحد برسند. به آن‌ها گفته‌ام که نباید این فرصت رویایی را به‌خاطر خجالت یا کم‌رویی از دست بدهند.»
سون هیونگ‌مین که در سه بازی ملی اخیر خود موفق به گلزنی شده، در پایان گفت: «وظیفه من این است که موقعیت خلق کنم و آن‌ها را به گل تبدیل کنم. تمام تلاشم را خواهم کرد. بازیکنان در باشگاه‌هایشان دوران دشواری را پشت سر می‌گذارند، اما وقتی به کره‌جنوبی می‌آیند و هواداران را می‌بینند، انرژی زیادی می‌گیرند. من از این بابت بسیار سپاسگزارم و قول می‌دهم که ناامیدشان نکنم.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/836101/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازمان هواشناسی فرمان آماده‌باش صادر کرد

دخیا درباره انتقال به فیورنتینا؛ عشق در نگاه اول!

دلایل سختی تلاوت اصولی قرآن از زبان محمد اصفهانی

اجرای زنده محمد اصفهانی در وصف امام رضا (ع)

ماجرای ساخت تیتراژ سریال ولایت عشق از زبان محمد اصفهانی

محمد اصفهانی از چگونگی ورودش به عرصه خوانندگی می گوید

محمد اصفهانی: معلم کلاس اولم متوجه استعداد من در تلاوت قرآن شد

خاطرات شنیدنی محمد اصفهانی از شاگردی در کلاس های استاد شجریان

ماجرای ناراحتی استاد شجریان از محمد اصفهانی

محمد اصفهانی: لطفا به من استاد نگویید، استاد محمدرضا شجریان بود

اجرای زنده قطعه معروفِ «میشه ضامنم بشی» توسط غلامرضا صنعتگر

قاری ها و تلاوت های پیشنهادی دکتر محمد اصفهانی به مخاطبین

حال و هوای بازارشب عید نوروز در بجنورد

سرهنگ خواست خدایی: کتاب صوتی خاطرات شهید «علی خجر شفیع نسب» منتشر شد

افتتاح پست نوروزی خدمات‌رسانی به مسافران جمعیت هلال‌احمر درورودی شهر بیرجند

سفر استاندار خراسان جنوبی به شهرستان قاینات

برانکو: چین 15 بازیکن جدید دارد!

رنار: برانکو برای چین مربی خوبی است

پوچتینو: تیم ملی آمریکا شماره یک جهان می‌شود

رودیگر: ارزش لیگ ملت‌ها کمتر از چمپیونزلیگ نیست

نخستین تصادف فوتی تعطیلات نوروزی خراسان شمالی رقم خورد

گوش جان بسپارید به مناجات «الهی» از مصطفی راغب

اجرای احساسی آهنگ «همگناه» با صدای کسری زاهدی

شکوفایی معادن خراسان جنوبی با سرمایه‌گذاری 5 هزار میلیارد ریالی

شیطنت‌های شجاع؛ مدافع تیم ملی فوتبال ایران در پی کشف راز مکالمه اردشیر

برنامه قطعی برق مشهد فردا 30 اسفند 1403

لزوم ارتباط گرفتن شهروندان با المان‌های نوروزی

انگشت اتهام ترامپ بار دیگر به سمت ایران رفت

باشگاه استقلال تهران از زیر بار بدهی‌ها خارج می‌شود؛ 7 اقدام مثبت در روزهای پایانی سال

نوروز، سفر و محیط زیست بیچاره!

افزایش عوارض خروج از کشور در بودجه 1404

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

صحبت های پائولو بنتو سرمربی و آتومو بازیکن امارات در کنفرانس خبری پیش از دیدار با ایران

سون: بازیکنان در تیم ملی انرژی زیادی می‌گیرند

عکاسی تورام از طارمی؛ ویدئوی جالب صفحه رسمی اینتر در اینستاگرام

اسپالتی: گواردیولا باعث پیشرفت تیم ملی آلمان شد

دروازه‌بان زنان بایرن: سرطان را اینطور شکست دادم

ستاره الاهلی: با وینی هم‌تیمی شوم بال درمی‌آورم!‏

فروش تمام بلیت‌های نبرد حساس عربستان و چین

مهار یامال با یک نفر نه، با کل تیم ممکن است

اسپانیا بیمارستان شد؛ ستاره بارسا جدیدترین مصدوم

تمرکز پتروشیمی خراسان بر تأمین نیاز‌های بازار داخل + اینفوگرافیک

آهنگ «عدل موثق» از محسن چاوشی مخصوص این شب ها

بنتلی دیگر تعداد فروش خود را اعلام نمی‌کند! راز استراتژی جدید لوکس‌ساز بریتانیایی

آغاز اعزام‌های نوروزی کرمانشاهیان به عتبات عالیات

رشد 27 درصدی درآمد‌های فولاد سنگان + اینفوگرافیک

صادرات خراسان رضوی از مرز 2 میلیارد دلار گذشت

وضعیتی که فشار خون را افزایش می‌دهد

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

پیشنهاد نجومی عربستان برای یکی از مدافعان رئال