احداث 30 هکتار باغ میوه سازگار با اقلیم خراسان جنوبی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - فارس / سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: 30 هکتار باغات میوه با ارقام جدید و سازگار در استان احداث شد.
محمدحسین اکبری، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان اظهار داشت: در سال جاری، باغات میوه ارقام جدید و سازگار با منطقه در سطح 30 هکتار شامل انواع انگور، گردو چنلر، گل محمدی، زیتون و خرما احداث شده است. همچنین، باغات پسته، عناب و زرشک در سطح 135 هکتار ایجاد شد.
بازار ![]()
وی افزود: در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی، 165هزار عدد نشاء از ارقام آویشن، چای ترش، اسطوخودوس و زوفا بین کشاورزان استان تهیه و توزیع شده است.علاوه براین، کشت آبی زیره سیاه در سطح 6 هکتار و کشت بنه آنغوزه آبی در سطح 3 هکتار نیز از دیگر اقدامات این مدیریت بود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: سال 1403، 23 واحد گلخانهای به مساحت 62هزار و 600 متر مربع افتتاح شد که به افزایش تولیدات باغی کمک خواهیم کرد. همچنین، سرشاخهکاری و تغییر رقم در درختان پسته به تعداد 12هزار و 650 اصله انجام شد.
به گفته اکبری در راستای حمایت از باغات استان، کودهای شیمیایی یارانهدار شامل اوره، دی آمونیم فسفات و سولفات پتاسیم به ترتیب به میزان 2575، 521 و 351 تن توزیع و مصرف شده است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/844993/