روند افزایش دمای خراسان رضوی ادامه دارد
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: با ادامه روند افزایش دما، بیشینه دمای کلانشهر مشهد امروز جمعه به 32 درجه می رسد.
آذر رضایی پور افزود: افزایش سرعت وزش باد و انباشت آلایندگی ها از دیگر پدیده های جوی خراسان رضوی در روزهای پایانی هفته جاری است که بیشتر مناطق از جمله شرق استان را فرا می گیرد.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: از اوایل هفته آینده سامانه بارشی جدیدی خراسان رضوی را فرا می گیرد که در زمان مقرر اطلاعات تکمیلی آن اعلام خواهد شد.
رضایی پور افزود: در دو شبانه روز گذشته، کوهسرخ با 6 درجه سردترین و بردسکن با 32 درجه گرم ترین مناطق استان بوده اند و در همین مدت نوسانات دمایی 12 تا 27 درجه در مشهد به ثبت رسیده است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/846845/