پیام خراسان

آخرين مطالب

تجهیز 6میلیارد ریالی مدارس ارسک به همت قرارگاه شهید صدرزاده گفتگو

تجهیز 6میلیارد ریالی مدارس ارسک به همت قرارگاه شهید صدرزاده
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی گفت: با همکاری قرارگاه جهادی شهید صدرزاده بخش ارسک 6 میلیارد ریال تجهیزات برای مدارس شهر ارسک تهیه شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند مهدی هنری امروز در مراسم آیین تحویل تجهیزات مدارس شهر ارسک در شهرستان بشرویه اظهار کرد: قرارگاه‌های جهادی از سال گذشته در کشور شروع به فعالیت کرده و در هر شهرستان یک قرارگاه جهادی منطقه‌ای و در هر بخش یک قرارگاه جهادی محلی فعال خواهد شد.
وی با بیان اینکه قرارگاه جهادی ماموریت‌های جهادی را اجرا می‌کند، افزود: قرارگاه جهادی امام رضا (ع) یکی از اولین قرارگاه‌های جهادی بود که در خراسان‌جنوبی و در شهرستان بشرویه تشکیل و آغاز به فعالیت کرد.
مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: قرارگاه جهادی صدرزاده در بخش ارسک نیز از دیگر قرارگاه‌های جهادی فعال در شهرستان بشرویه است.
هنری عنوان کرد: تجهیز قرارگاه‌ها متناسب با فعالیت‌های قرارگاه انجام می‌شود و برخی تجهیزات ملی است. ابتدا تجهیز قرارگاه شهرستانی و بعد تجهیز قرارگاه محلی در برنامه قرار دارد.
مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی از واگذاری تجهیزات به قرارگاه‌های جهادی استان خبر داد و گفت: تاکنون 62 میلیارد ریال تجهیزات به قرارگاه‌های جهادی استان واگذار شده که قرارگاه جهادی صدرزاده یکی از این قرارگاه‌ها بود.
هنری افزود: با توجه اهمیت موضوع رسانه به 4 قرارگاه تجهیزات رسانه‌ای تحویل شده که در بحث تولیدات رسانه‌ای و اهمیت جهاد تبیین در این راستا فعالیت داشته باشند.
وی با بیان اینکه ارزش ریالی تجهیزات مدارس شهر ارسک 6 میلیارد ریال است، گفت: در کنار قرارگاه جهادی بحث موکب جهادی هر قرارگاه مطرح است که در مناسبت‌ها بحران‌ها و ایام اربعین در کنار هم فعالیت داشته باشند.
مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: ترکیب قرارگاه و موکب جهادی باعث افزایش عملکرد و خدمات بهتر به مردم می‌شود قطعاً در مواقع بحران قرارگاه‌های جهادی اولین گروه‌هایی خواهند بود که در مناطق بحران حضور پیدا می‌کنند.
هنری به کمک مردم خراسان جنوبی با محوریت گروههای جهادی به جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: در این خصوص 140 میلیارد ریال کمک‌های مردمی برای جبهه مقاومت جمع آوری و در مرحله اول به لبنان ارسال شده است.
هنری خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی با توجه به جمعیتی که دارد در بحث کمک به جبهه مقاومت رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه کمک‌های مردمی برای جبهه مقاومت ادامه دارد، گفت: مرحله بعدی ارسال کمک‌ها به لبنان و استقرار نماینده خراسان جنوبی در این منطقه در آینده نزدیک انجام می‌شود و خدمات ارائه شده به اطلاع مردم خواهد رسید.
حجت الاسلام مصطفایی مسئول گروه جهادی شهید صدرزاده نیز در این مراسم به انجام فعالیت‌های جهادی در حوزه های مختلف اشاره و اظهار کرد: در حوزه عمرانی از ابتدای سال 4 مدرسه و دو بلوار سطح شهر رنگ آمیزی شده است.
وی به فعالیت های علمی اشاره کرد و افزود: 8 کلاس تقویتی برای دانش آموزان در حال برگزاری است.
مسئول گروه جهادی شهید صدرزاده گفت: در راستای کمک به جبهه مقاومت طی برگزاری پویشی تعداد 45 راس گوسفند برای کمک به جبهه مقاومت جمع آوری شد.
مصطفایی گفت: طی دهه فاطمیه نیز همزمان برای کمک به مراسم دهه فاطمیه و جبهه مقاومت مبلغ 430 میلیون تومان کمک جمع آوری شده است.
وی اظهار کرد: در حوزه ورزشی پیش بینی جام رمضان و راه اندازی خانه تنیس و فعالیت 60 نفر از دیگر اقدامات بوده است.
مسئول گروه جهادی شهید صدرزاده بیان کرد: در حوزه فرهنگی مذهبی، راه اندازی موکبهای فرهنگی مذهبی و برگزاری اعتکاف دانش آموزی از جمله برنامه های قرارگاه جهادی شهید صدرزاده بوده است.
وی از تشکیل پویش و جمع آوری کمک برای تجهیز مدارس ارسک با همکاری قرارگاه جهادی خبر داد و گفت: در این خصوص 6 میلیارد ریال کمک جمع آوری و نسبت به تجهیز مدارس اقدام شد.
انتهای پیام/254

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/821792/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برف و کولاک شدید در راه 12 استان

طرح جامع شهر قوچان در انتظار تعیین تکلیف الحاق یا عدم الحاق یک روستا

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

حجت‌الاسلام مشرفی: مراسم 22 بهمن از میدان قدس تا خیابان شهید قرنی بیرجند

ارائه 17 مهارت فنی و حرفه‌ای به سربازان بیرجندی

در حال احداث بودن 12 پروژه سرمایه گذاری به ارزش 48 میلیون دلار در خراسان جنوبی

در استاندار خراسان جنوبی ‌به نهبندان چه گذشت؟

رکورد نرخ بیکاری در خراسان جنوبی شکسته شد

رسانه‌ها در بیان موفقیت‌ها و مطالبات در کنار دولت باشند

جاجرم به قطب ترانزیتی خراسان شمالی تبدیل می‌شود

قرص زینک برای بانوان: راز زیبایی و سلامتی از درون!

حاجی‌پور و پژمانفر رئیس این 2 فراکسیون شدند

حاجی‌پور و پژمانفر رئیس 2 فراکسیون مجلس شدند

راز رویین‌تن بودن رونالدو: ژن خوب یعنی کریستیانو!‏

اختلال اینترنتی صدای کاربران را درآورد

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، چهارشنبه17بهمن+ اکران فیلم های جشنواره در تهران

باسم نعیم: اظهارات ترامپ نهادینه‌سازی «قانون جنگل» در عرصه بین‌المللی است

تلخ و فلجعه‌بار؛ شکست پرسپولیس مقابل الهلال مهر مردودی مدیریت فوتبال ایران بود!

◄ روایتی کوتاه از الحاقی خسارت بار/ صنعت حمل و نقل در مسیر انحطاط

جدیدترین قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره بار

قطع 1010 مشترک متخلف مصرف گاز در خراسان رضوی

جستجو برای بازداشت نقاب‌داران مسلسل به‌دست در مرکز بروکسل

افتتاح 7 پروژه گردشگری با ایجاد 592 اشتغال جدید در مشهد

60روستای شهرستان قوچان مشکل جدی آب دارند

انسداد ورودی بلوار عدل و خیابان سردار جنگل از بزرگراه شهید همت

باند سرقت منزل در شیروان متلاشی شد

عملکرد مسئولان با سنجش رضایت مردمی اصلاح شود

نمایشگاه کتاب در ازنا آغاز به‌کار کرد

جشنواره استانی طعم کتاب با عشایر در گتوند برگزار شد

تصاویر/آیین رونمایی از 46 عنوان کتاب دفاع مقدس خراسان شمالی

کتاب جدید وحید یامین‌پور رونمایی می‌شود

غیرتهرانی‌ها پیشتاز فروش کتاب در دهه فجر

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران

خیّر نیکوکار بیرجندی فیش حج تمتع خود را به بیمارستان ایرانمهر بیرجند اهدا کرد

دعوت شورای تبلیغات از مردم برای حضور در مراسم «مهمانی لاله‌ها»

خراسان‌ رضوی یخ می‌زند؛ بارش برف و باران طی چند روز آینده

گاز 508 مشترک در خراسان‌ رضوی قطع شد

دستبرد مسافران قلابی به ویلاها و منازل اجاره‌ای!

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: بیمه دی هم راستا با بنیاد در خدمت رسانی به جامعه ایثارگری

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از مردم برای حضور در مراسم مهمانی لاله‌ها

1228 دانش‌آموز نخبه تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی

مسیر راهپیمایی 22 بهمن در بیرجند؛ میدان قدس تا چهار راه قرنی

پرداخت چهار هزار و 369 میلیارد ریال غرامت به خسارت دیدگان بیمه ایران در خراسان جنوبی

پاسخ فرمانده ارشد سپاه به ادعای نفوذی بودن عامل ترور دو قاضی

حاجی‌دلیگانی: حفظ و استمرار انقلاب اسلامی توسط مردم انجام شده است

آغاز ثبت نام عمره رمضان+ جزئیات و مراحل ثبت نام

راز تاریک شعبده‌ برنامه باز عصر جدید؛ از صحنه نمایش تا صحنه جرم!

واکنشی به خبر منتشر شده درباره ثبت‌نام اتباع خارجی غیرمجاز

تمرکز بر حاشیه‌ها و انتشار اخبار منفی، مانع توسعه در خراسان شمالی خواهد شد

ثبت حدود 95 میلیون تردد در محورهای خراسان‌شمالی