دستگیری 3 حفار غیرمجاز در شهر مانه
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - فارس / مسئول اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان مانه از دستگیری 3 حفار غیرمجاز و کشفوضبط یک دستگاه فلزیاب در این شهرستان، خبر داد.
یاسر ابراهیمزاده، مسئول اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان مانه اظهار کرد: بنابر گزارش پایگاه یگان حفاظت میراثفرهنگی شهرستان مانه مبنی بر تردد خودرو شخصی و حضور افرادی مشکوک در منطقه مرزی خشتلی، بلافاصله مأموران یگان حفاظت به همراه عوامل انتظامی با دستور قضایی به محل مورد نظر اعزام شدند.
![]()
وی گفت: پس از شناسایی خودروی مورد نظر، طی عملیات ایست و بازرسی در مکان مشخص توانستند یک دستگاه فلزیاب کشف و ضبط کنند.
مسئول اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان مانه افزود: دراینرابطه 3 نفر با هویت معلوم دستگیر شدند و پرونده بهمنظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذیصلاح قضایی شد.
ابراهیمزاده بیان داشت: طبق قانون، ساخت، خریدوفروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از هرگونه دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور منوط به اخذ مجوز از وزارت میراثفرهنگی کشور است و با هرگونه تبلیغ، خریدوفروش و استفاده از این دستگاه که بهمنظور کشف آثار و اموال تاریخی باشد، برخورد قانونی به عمل خواهد آمد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/829431/