شعبده بازی تارا در بازار خودرو
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - اکو ایران /بررسی بازار خودرو در هفته پایانی بهمن 1403 از تداوم صعود قیمت ها در بازار خودروهای پُرتقاضا حکایت دارد.
نگاهی به لیست قیمتی خودروها نشان می دهد در میان تعجب تارا V1 پلاس با گیربکس دستی با رشدی حدود 3.5 درصدی در صدر جدول قیمت قرار دارد. این مساله را می توان شعبده بازی تارا نامید. این عضو خانواده تارا در هفته منتهی به دوم اسفند امسال رشدی 30 میلیون تومانی را در کارنامه ثبت کرد.
شاهین با گیربکس اتوماتیک نیز رشد قیمتی بیش از 2.5 درصدی را در کارنامه ثبت کرد. جایگاه دوم جدول افزایش قیمت را به خود اختصاص دهد. به نظر میرسد شاهین پرواز خود را به سمت قله یک میلیارد آغاز کرده است.
دیگر عضو خانواده تارا یعنی تارا V4 LX با گیربکس اتوماتیک رشد نزدیک به دو درصدی را به خود دید. جایگاه سوم را در جدول یاد شده کسب کرد.
کوییک، ساینا، دنا با گیربکس دستی 6 سرعته و هایما بدون تغییر قیمت در بازار حضور داشتند.
![]()
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/829491/