محدودیت برای شناورهای صیادی و حمل بار
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش به نقل از ایلنا، معاون وزیر صمت گفت: شناورهایی که برای صیادی و حمل بار استفاده میشوند، کشتیرانی جمهور اسلامی ایران و مجموعههای دیگری که در این فضا فعالیت میکنند با محدودیتهایی مواجه هستند به طور مثال سوخت بیشتری برای به حرکت درآوردن شناورها نیاز است، وزن آنها بالا و سرعت آنها پایین است و یا به دلیل فرسودگی بالای این شناورها بیمهها قبول نمیکنند که آنها را پوشش دهند و یا برای پوششدهی وجه بیشتری را مطالبه میکنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فرشاد مقیمی، معاون وزیر صمت از عزم دولت برای نوسازی ناوگان حمل و نقل دریایی خبر داد و گفت: مقام معظم رهبری از سال گذشته سیاستهای مرتبط با توسعه صنایع دریامحور را ابلاغ کردند و بر همین اساس دولت تمرکز ویژهای بر توسعه در این امر داشته است و ما هم در تلاش هستیم زیرساختهای لازم را در این زمینه به کار بگیریم، کشور ما از نظر زیرساختهای تولید ناوگان حمل و نقل دریایی وضعیت خوبی دارد اما از این ظرفیت به میزان کافی استفاده نمیشود، برخی از صنایع فعال در این عرصه با نیمی از ظرفیت واقعی به تولید مشغول هستند و تولید در برخی دیگر متوقف است.
رشد 70درصدی سطح تولید خودروسازان طی 2هفته
وی افزود: موضوع قابل توجه در مورد ناوگان حمل و نقل ایران فرسودگی بالای آن است تا جایی که این فرسودگی سبب شده شماری از کسب و کارهای مرتبط با اقتصاد دریا مخاطرهآمیز باشد و یا تهدیدهایی برای آن ایجاد شود.
مقیمی خاطرنشان کرد: شناورهایی که برای صیادی و حمل بار استفاده میشوند، کشتیرانی جمهور اسلامی ایران و مجموعههای دیگری که در این فضا فعالیت میکنند با محدودیتهایی مواجه هستند به طور مثال سوخت بیشتری برای به حرکت درآوردن شناورها نیاز است، وزن آنها بالا و سرعت آنها پایین است و یا به دلیل فرسودگی بالای این شناورها بیمهها قبول نمیکنند که آنها را پوشش دهند و یا برای پوششدهی وجه بیشتری را مطالبه میکنند.
معاون وزیر صمت تصریح کرد: بر همین اساس برنامه پنج سالهای تدوین شده برای بررسی اینکه کشور به چه میزان شناور در انواع مختلف نیاز دارد و پیگیر اجرای این برنامه هستیم و در واقع در موضوع حمل و نقل دریایی نوسازی را در پیش داریم و حتی معتقدیم در نقاطی باید فناوری به کل عوض شود.
وی خاطرنشان کرد: برخی شناورهای صیادی کشور به دلیل مشکلات یادشده این امکان را ندارند که به آبهای آزاد بروند و در نتیجه از بهرهبرداری از پتانسیل این فضا و صید در این آبها محروم هستند.
مقیمی در پاسخ به اینکه ایدرو چه برنامههایی برای کاهش چالشهای برآمده از کمبود انرژی صنایع دارد، اظهار کرد: ایدرو در زمینه توسعه میدان گازی اقداماتی را در دستور کار دارد و در زمان مقتضی در این زمینه اطلاعرسانی خواهیم کرد به علاوه در موضوع انرژی خورشیدی نیز تجمیع تقاضایی در حال انجام است.
بیشتر بخوانید
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/803616/